Formule 1: odds Grand Prix Mexico 2022

Max Verstappen is al lang en breed wereldkampioen en dus wordt het lekker relaxed kijken naar de Grand Prix Mexico 2022. Verstappen won deze race vorig jaar en is nog altijd hongerig genoeg om ook dit keer te vlammen in Mexico-Stad. Als de Nederlander erin slaagt als eerste te finishen dan wordt het recordhouder qua zeges in de GP Mexico. Voorspel de winnaar van de race en scoor hoge odds via Wedden op Sport!

Historie GP Mexico

De historie van de GP Mexico begint in het jaar 1962 als er voor een eerste maal met een gans pak auto’s wordt geracet om de overwinning. Ook toen al was het Autódromo Hermanos Rodríguez het decor. Tussentijds werden er enkele andere locaties uitgeprobeerd, maar het Autodromo was en bleef de primus.

In de beginjaren kwamen er vooral Engelstalige winnen in Mexico. Graham Hill, Denny Hulme en vooral Jim Clark wonnen. Clark zelfs drie keer. Daarmee is de Brit nog altijd gedeeld recordhouder. In de voorbije editie van de Grand Prix Mexico kwam de Nederlander Max Verstappen langszij door in 2021 ook voor een derde maal deze race op zijn naam te schrijven. De Red Bull Racing coureur start daarom zondag als titelverdediger.

Favoriet Grand Prix Mexico 2022

Vanzelfsprekend is onze eigen Verstappen bij de bookmakers ook de topfavoriet voor winst in deze race. Maar aangezien de meeste prijzen al verdeeld zijn en de focus al een beetje op 2023 gaat, zijn er wellicht kansen voor anderen. De Nederlandse wedkantoren zagen in de voorbije race een competitieve Lewis Hamilton en daardoor schiet hij omhoog in de polls.

Ook Ferrari kopman Charles Leclerc wordt in de pre-race fase hoog aangeslagen door de online bookmakers die Formule 1 weddenschappen aanbieden. Wellicht is Mexico ook weer zo’n race waarbij inzetten op een outsider loont. Volgens de Nederlandse bookies zijn de outsiders voor de GP Mexico 2022: George Russell, Sergio Perez en Carlos Sainz.

Odds Grand Prix Mexico

Na alle bespiegelingen vraag jij je natuurlijk af: hoe komt dat er dan uit te zien als we de pre-race odds erbij pakken? Nou dat zullen we je vertellen. Max Verstappen staat bij de betere Nederlandse bookmakerskantoren op een maximum winstuitkering van 1,60 het inlegbedrag voor een GP zege van hem.

Voor winst van stalgenoot Perez betaalt men maximaal 5,50 keer uw ingelegde speelbedrag uit en Leclerc vult de boeken van de wedkantoren met een pre-race quotering van maximaal 7,00. Hamilton is bij winst in Mexico al een winstfactor in de dubbele cijfers waard: 11,00 en diezelfde odds staan ook achter Ferrari coureur Carlos Sainz.

George Russell (Mercedes) dan tot slot, hij levert bij de beste Sportsbooks waar je op F1 kunt gokken een maximum beloning van x21,00 je inleg op.

Wedden op Formule 1

Online Wedden op Formule 1 zorgt ervoor dat jij een winnaar kunt worden in de koningsklasse van de autosport. Verstappen domineert en bij elke weddenschap op Max weet je dat de winstkansen enorm hoog zijn!

Dat maakt het spelen op de GP Mexico ook extra interessant, want hoewel Verstappen al wereldkampioen is en Red Bull de constructeurstitel al binnen heeft, blijven beide hongerig naar succes. Scoor dus met een winnende deal op Max Verstappen of kies je eigen weg en ga voor één van de outsiders. Wellicht grijpen zij nu hun kans en profiteer jij daarvan mee! Check alle odds en deals via de Wedden op Sport bookmakerspagina!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.