Feyenoord treft PSV Eindhoven in achtste bekerfinale

Feyenoord treft PSV Eindhoven in achtste TOTO KNVB bekerfinale en dat had niet misstaan als dit de finale van het bekertoernooi zou zijn. De wedstrijd wordt in De Kuip te Rotterdam gehouden en alleen de winnaar maakt nog kans de finale te halen. Wordt dat Feyenoord of gaat de beker mee naar huis met de Eindhovenaren. Speel mee en zet in via Wedden op Sport.nl.

Historie Feyenoord – PSV Eindhoven

Van de laatste vijf wedstrijden tussen Feyenoord en PSV Eindhoven won PSV er drie en werd het tweemaal een gelijkspel. Ook de laatste keer dat de teams tegen elkaar speelden, won de Eindhovense ploeg.

Begin vorige maand speelden de ploegen tegen elkaar in Rotterdam en won PSV dit competitieduel met 1-2. In het bekertoernooi speelden de twee clubs in 2018 voor het laatst tegen elkaar. Toen was het een duel in de kwartfinale en wonnen de Rotterdammers met 2-0 van de Brabanders.

Favoriet

De bookmakers wijzen bij elke wedstrijd wel een favoriet aan en dat is altijd af te lezen aan de quoteringen die de bookmakers inschalen. Bij het duel in De Kuip staan de quoteringen redelijk gelijk ingeschaald. De wedkantoren wijzen in dit geval niet echt een favoriet aan. Feyenoord speelt voor eigen publiek en PSV heeft dit seizoen nog niet verloren in het Nederlands voetbal. Welke voorspelling je ook hebt, er staan dus een mooie quotering tegenover als je de winnende deal weet te maken.

Odds Feyenoord – PSV

De hoogste pre-odds bij de wedstrijd Feyenoord – PSV staan ingedeeld bij een gelijkspel. Als de twee teams die in de Eredivisie in de top twee staan, elkaar in evenwicht houden in De Kuip keren de bookmakers tot 3.54 keer de inleg uit.

Bij een overwinning van Feyenoord lopen de quoteringen op tot maximaal 2.45 keer het speelbedrag dat wordt geplaatst in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers.

Wint PSV de achtste bekerfinale? Dan lopen de odds op tot maximaal 2.55 keer de inleg dat werd ingevuld op winst van de Eindhovenaren.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is leuk zolang het bewust en veilig gebeurd. Op Wedden op Sport kan alleen gespeeld worden via betrouwbare bookmakers. Zet zelf ook verantwoord in en speel nooit met te hoge bedragen. Voorspellingen voor de achtste finale van de TOTO KNVB Beker Feyenoord – PSV Eindhoven dienen voor woensdag 24 januari binnen te zijn. De bekerwedstrijd wordt om 20:00 uur gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Speel via de pre-fase mee of ga voor een weddenschap voor hoge live betting deals!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.