Feyenoord treft AS Roma in finale van Europa Conference League

Aanstaande woensdag treft Feyenoord Rotterdam het AS Roma in finale van Europa Conference League. Vele voetbalwedders zitten er al klaar voor om deze bijzondere eindstrijd te gaan voorspellen.  Drop dan de correcte voorspelling(en) bij de bookmakers van Wedden op Sport en scoor bij AS Roma – Feyenoord!

Historie AS Roma – Feyenoord

AS Roma en Feyenoord zijn elkaar al eerder tegengekomen in een Europees voetbaltoernooi. In seizoen 2014-2015 speelde trainer Fred Rutten met zijn team de zestiende finale van de Europa League tegen de Italiaanse ploeg.

In Rome wisten de Rotterdammers er met een 1-1 gelijkspel vanaf te komen. Colin Kazim-Richards scoorde toen voor de Rotterdamse ploeg waar ook Rick van Karsdorp onderdeel van was. Van Karsdorp speelt nu voor AS Roma.

De return volgde een week later in De Kuip. De Rotterdamse formatie verloor deze felbeladen wedstrijd met 1-2. Het ene doelpunt van Feyenoord kwam van de voet van Elvis Manu die nu uitkomt voor Wisla Krakau.

Favorieten

Aan de quoteringen van de bookmakers is af te lezen dat de wedkantoren verwachten dat AS Roma er met de trofee vandoor gaat. De hoogste odds staan bij een zege van Feyenoord en een gelijkspel. Dit heeft mede te maken met de status van AS Roma in Europa, maar geheel terecht is het niet.

Zo werd Roma nipt zesde in de Italiaanse Serie A. Feyenoord werd derde in de Eredivisie. Bovendien hebben de Rotterdammers al eens een Europees toernooi gewonnen al is dat twintig jaar geleden. Toen pakten de Rotterdammers de prijs van de UEFA Cup.

Odds AS Roma – Feyenoord

De quoteringen voor de Conference League finale stijgen naar ongekende hoogtes. In het traditionele 1×2 spelsysteem van de bookmakers staan hoge pre-odds voor je gereed. De hoogste odd wordt gehanteerd als het een gelijkspel wordt in Tirana. Je kunt tot een maximale bookmakersuitkering van x3.50 keer de inleg rekenen.

Bij een zege van Feyenoord wordt ook een hoge quotering uitgekeerd. De bookmakers zetten de odds bij winst van de Rotterdamse ploeg op gemiddeld x3.20 keer je inleg.

En dan de odds bij een overwinning van AS Roma. Bij een zege van de Romeinen staat quotering op maximaal x2.36 keer je inleg ingeschaald.

Wedden op Voetbal

Vele voetballiefhebbers en voetbalwedders hebben al lang uitgekeken naar de finale van de Europa Conference League. De bookmakers hebben de quoteringen dan ook al lang ingedeeld. Wel kunnen de odds in de pre-fase nog gewijzigd worden. Wacht dan ook tot het juiste moment om jouw voorspellingen te droppen en er het maximale uit te kunnen halen.

Uiteraard dienen de voorspellingen voor woensdag 25 mei om 21:00 binnen te zijn. Op dat moment trappen AS Roma en Feyenoord de finale af en kan je alleen nog Wedden op Voetbal via live betting. Vergelijk de odds, zet in en win via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.