Rotterdamse Kuip decor voor UEFA Champions League kraker Feyenoord - Lazio Roma

De Rotterdamse Kuip is aanstaande woensdag het decor voor de UEFA Champions League kraker tussen Feyenoord en Lazio Roma. Kan Feyenoord deze thuiswedstrijd naar zich toetrekken en na winst op Celtic ook Lazio verslaan? Speel mee met Feyenoord – Lazio Roma via Wedden op Sport en pak de beste UEFA Champions League odds! 

Historie

Beide clubs speelden tot nu toe vier keer tegen elkaar. In 2000 in de UEFA Champions League en ook vorig seizoen, alleen was dat in de UEFA Europa League. In dat tweeluik wist Feyenoord in Rome geen punten te pakken. Het gaf wel heel goed partij aan Lazio, maar ging uiteindelijk met 4-2 kopje onder.

In Rotterdam nam Feyenoord revanche voor die nederlaag. Er werd met 1-0 gewonnen dankzij een doelpunt van niemand minder dan de spits in vorm: Santiago Gimenez. Dat was toen genoeg om als groepswinnaar door te gaan naar de knock-outfase. Krijgt die historie dit seizoen een vervolg in het voordeel van Feyenoord?

Favoriet bi Feyenoord – Lazio Roma

Kijkend naar de stand is er niet direct een favoriet aan te wijzen. De voetballers uit de Italiaanse hoofdstad staan momenteel tweede met vier punten uit twee gespeelde wedstrijden. Feyenoord is derde met drie punten uit twee duels, maar krijgen van de gokwebsites dus het thuisvoordeel.

De keuze voor Feyenoord zal ook iets met de huidige vorm te maken hebben. Feyenoord is al zeven competitiewedstrijden ongeslagen en verliest thuis bijna nooit. De nederlaag bij Atletico in Madrid was nipt. De 3-2 had net zo goed in het voordeel van Feyenoord uit kunnen vallen. Lazio Roma doet het ook niet slecht, maar verloor eind vorige maand in de Serie A wel van AC Milan. Mede hierdoor schatten de bookmakers de kansen voor Feyenoord hoger in dan voor Lazio Roma.

Odds Feyenoord – Lazio Roma

Bij de online bookmakers vinden we de hoogste quoteringen bij een succesvolle weddenschap op een gelijkspel. De pre-wedstrijd odds stijgen in het 1×2 spelsysteem naar maximaal 4,10 keer de inleg.

Is na negentig minuten en blessuretijd Feyenoord de bovenliggende partij en winnen de Rotterdammers dus van Lazio Roma? Dan winnen Voetbalgokkers die hierop gokten ook! Hun maximale beloning bij de Nederlandse Sportsbooks staat in het 1×2 spelsysteem op 1,90 keer de inlegwaarde.

Gaat Feyenoord in de eigen Kuip onderuit tegen deze gerenommeerde Italiaanse Serie A voetbalclub, dan stijgen de odds weer flink. Ze komen zelfs heel dicht in de buurt van de hoogste beloningen. De maximale pre-wedstrijd quotering staat momenteel op 4,00 keer het inlegniveau.

Wedden op Voetbal

Scoor de beste odds met het Wedden op Voetbal door de bookmakers die in Nederland actief mogen zijn via Wedden op Sport! Meespelen? Zet dan tijdig in, want zodra de wedstrijd begonnen is, worden de pre-wedstrijd deals gesloten.

Het UEFA Champions League kraker in Rotterdam-Zuid tussen Feyenoord en Lazio wordt gespeeld op woensdag 25 oktober. Beide ploegen zullen al vroeg het veld oplopen, want de aftrap staat gepland voor 18:45 uur. Mocht je na dat tijdstip toch nog willen meedoen, dan is live gokken nog een optie. Ook deze quoteringen vergelijk je gemakkelijk en snel via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.