Feyenoord krijgt op Eerste Paasdag bezoek van FC Utrecht

Feyenoord krijgt op Eerste Paasdag bezoek van FC Utrecht in De Kuip te Rotterdam. De Rotterdamse formatie wist dit seizoen al tweemaal te winnen van de Domstedelingen. Weet de ploeg van trainer Arne Slot voor de derde keer dit seizoen te winnen van FC Utrecht of zijn de rollen nu omgedraaid en zegeviert de ploeg van trainer Ron Jans? Scoor de hoogst mogelijke odds bij deze zondagmiddag wedstrijd in de havenstad van Zuid-Holland en win via Wedden op Sport.

Historie

Het is dit seizoen de derde keer dat Feyenoord en FC Utrecht tegen elkaar spelen. De eerste keer was op 3 september vorig jaar toen Feyenoord en FC Utrecht elkaar in speelronde vier van de Eredivisie troffen. De Domstedelingen kregen alle hoeken en gaten van eigen stadion te zien van de Rotterdamse bezoekers. Feyenoord kwam met 1-5 winnen in de Galgenwaard. De tweede ontmoeting dateert op 20 december vorig jaar toen de ploegen de zestiende finale van de KNVB beker tegen elkaar speelden. Feyenoord wist al snel op voorsprong te komen met twee doelpunten. FC Utrecht liet het daar niet bij zitten en scoorde zelf ook voor rust. Na de thee wisten beide teams het net niet meer te raken en stroomden de Rotterdammers door naar de kwartfinale van het bekertoernooi.

Favoriet Feyenoord – FC Utrecht

Feyenoord wordt bij de Nederlandse bookmakers als favoriet van dit duel aangewezen. Dat hebben de Rotterdammers vooral te danken aan de stand op de ranglijst. Feyenoord staat tweede en neemt het op tegen de nummer acht FC Utrecht. De Rotterdamse ploeg heeft 26 punten meer dan de Domstedelingen.

De hoogste pre-odds zijn dan ook te vinden bij een zege van de Domstedelingen. FC Utrecht kwam in 2014 voor de laatste keer zegevieren in de havenstad en wist ook dit seizoen nog niet heer en meester te zijn over de Rotterdamse formatie. Dat de wedkantoren Feyenoord als favoriet aanwijzen lijkt dan ook heel logisch.

Odds Feyenoord – FC Utrecht

De bookmakers zijn gul en schroeven de odds hoog in bij de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht. De hoogste quoteringen van dit duel worden uitgekeerd bij winst van FC Utrecht. Mochten de Domstedelingen na tien jaar weer eens komen winnen van Feyenoord dan keren de bookmakers tot 9.17 keer het speelbedrag uit dat wordt ingezet op winst van de trainer Jans en zijn team.

Bij een puntendeling staan ook hoge beloningen te wachten. Voetbalgokkers die een gokje willen wagen op de wedstrijd tussen de Rotterdammers en Utrechtenaren kunnen bij een gelijkspel in het 1×2 spelsysteem tot 5.81 keer het speelbedrag uitgekeerd krijgen.

De maximale uitkeringen bij een zege van de Rotterdamse formatie staan in het 1×2 spelsysteem op 1.29 keer de inleg ingeschaald. Een zege van Feyenoord kan wellicht via vele ander speelsystemen een hogere beloning worden. Ontdek de speltypen die passen bij jouw voorspellingen en check de meest actuele odds via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Voetbal

Dit paasweekend worden de Nederlandse bookmakers druk bezocht. Veel voetbalgokkers hebben nu al een weddenschap gedaan op de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht. Ook meespelen? Zet dan in op het moment dat de odds die passen bij jouw voorspellingen het hoogst zijn en profiteer maximaal bij een correcte weddenschap. Meer weten over Wedden op Voetbal? Alle informatie is te vinden op deze website. De wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht staat gepland op zondag 31 maart en begint om 14:30 uur in De Kuip te Rotterdam. Tot die tijd kan er in de pre-fase gewed worden op dit duel. Is de wedstrijd begonnen? Schakel dan over naar live wedden en scoor de hoogst mogelijke live betting deals bij de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.