Feyenoord en Vitesse jagen op Conference League tickets

Donderdag spelen Feyenoord en Vitesse de returnwedstrijden in de voorronde van de Europa Conference League. Feyenoord begint met een voorsprong van 3-0 op FC Luzern aan het karwei. Vitesse wist vorige week in Arnhem geen afstand te nemen van Dundalk en moet nu proberen dat in Ierland alsnog voor elkaar te boksen. Voorspel de uitslagen van Feyenoord en Vitesse via Wedden op Sport en win fraaie bonussen!

Historie Europa Conference League

De Europa Conference League is een nieuwe competitie die vanaf het seizoen 2021 – 2022 wordt georganiseerd door voetbalbond UEFA. Feyenoord plaatste zich voor de voorronde dankzij winst in de Eredivisie play-offs. Vitesse wist zich als KNVB-beker finalist ook te plaatsen voor dit toernooi.

Feyenoord won vorige week met 0-3 bij FC Luzern en pakte daarmee een goede uitgangspositie voor de return van donderdag 12 augustus in de Rotterdamse Kuip. Vitesse daarentegen maakte het zichzelf moeilijk door de thuiswedstrijd in de Gelredome af te sluiten met een 2-2 eindstand. De Arnhemmers moeten nu bij Dundalk winnen om door te gaan.

Favorieten

Feyenoord is voor vrijwel ieder wedkantoor de favoriet bij de wedstrijd Feyenoord – Luzern. Dit komt niet alleen door de uitslag in de eerste wedstrijd van dit tweeluik. Feyenoord maakte zondag ook indruk door Atletico Madrid in een oefenwedstrijd met 2-1 te verslaan.

Niet alleen Feyenoord is favoriet bij de bookmakers, ook voor Vitesse geldt als grootste kanshebbers op een plekje in de play-offs. Ook al spelen de Arnhemmers een uitwedstrijd, de bookmakers verwachten dat de ploeg van trainer Thomas Letsch het tij alsnog gaan keren en door bekeren.

In de pre-wedstrijd odds zien we dat voor beide Nederlandse Eredivisieploegen lagere odds klaarstaan, dan voor winst van de tegenstanders. Haalt één van de Nederlandse ploegen het niet? Verdring de teleurstelling dan door een winnende weddenschap te plaatsen op Dundalk of Luzern. Overigens hoeft een verlies van Feyenoord nog geen uitschakeling te betekenen. Ook daar liggen dus ‘dubbele’ winstkansen!

Odds Europa Conference League

De odds voor de Europa Conference League wedstrijd Feyenoord – FC Luzern staan alvast bijzonder scherp! Een overwinning van Dundalk levert in het 1X2 spelsysteem de hoogste odd op. Maximaal krijg je x 4.00 keer je inleg terug als de Ierse ploeg wint en jij dit ook had voorspeld bij de bookies. Een gelijkspel in deze return is goed voor een hoge pre-odd van x 3.85 keer je inleg.

Denk jij dat Vitesse deze uitwedstrijd wel wint? Zet dan via Wedden op Sport in op winst voor de Arnhemmers en verdien maximaal x1.70 keer het ingezette speelbedrag als Vitesse in Ierland de volgende Conference League ronde weet te bereiken!

Wedden op voetbal

Sportwedders die willen Wedden op Voetbal krijgen dankzij het in het leven roepen van de Europa Conference een extra kans op het scoren van winstbonussen!

Speel altijd verantwoord en kies voor veilige bookmakers. Deze kan je bij Wedden op Sport vinden en selecteren op basis van je gekozen weddenschap. Zo scoor je de beste odds en deals, terwijl je ook zeker weet dat je bij een betrouwbare bookmaker je geld inzet op de wedstrijden die Feyenoord en Vitesse komende donderdag gaan spelen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.