Bekertopper Feyenoord - AZ met de Rotterdammers als favoriet

In de kwartfinales van het TOTO KNVB bekertoernooi spelen Feyenoord en AZ tegen elkaar. Het duel in de Rotterdamse Kuip is de absolute topper van deze bekerronde. Ajax en PSV liggen net als FC Twente als uit het toernooi en dus lijkt de winnaar Feyenoord – AZ grote kans te maken op eindwinst. Speel mee met Feyenoord Rotterdam – AZ Alkmaar en zet in via Wedden op Sport.nl!

Historie

Voor de historische data hoeven niet ver terug in het verleden, want afgelopen zondag stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar. Toen in Alkmaar. Dit Eredivisie duel werd met 0-1 door Feyenoord gewonnen, dat grote delen van de wedstrijd onder druk gezet werd door AZ maar dus toch won. Mats Wieffer zijn goal na 5 minuten spelen bleek de winnende treffer.

In de vorige speelronde schakelde Feyenoord het oppermachtige PSV uit. Ook dat duel werd met 1-0 gewonnen door de Rotterdammers. AZ won in de achtste finales van Quick Boys. De amateurs maakte het Alkmaarders knap lastig, want er moest een verlenging aan te pas komen om te bepalen dat AZ naar de volgende ronde mocht.

Favoriet bij Feyenoord – AZ

De online bookmakers zien Feyenoord als favoriet bij dit bekerduel in Rotterdam. De thuisploeg heeft in de eigen Kuip natuurlijk te voordeel van de eigen fans op de tribune, maar de bookies baseren de favorietenstatus vooral op de huidige vorm.

Feyenoord is sinds de competitienederlaag tegen PSV ongeslagen, terwijl AZ in 2024 nog geen wedstrijd wist te winnen. Hierdoor is het voor de online bookmakers een uitgemaakte zaak: Feyenoord gaat naar de halve finales van het TOTO KNVB bekertoernooi 2023 – 2024.

Odds Feyenoord – AZ

Voor Voetbalgokkers die er net zo over denken als de bookmakers staat er in het 1X2 spelsysteem een maximale pre-wedstrijd quotering van 1,67 keer de wedwaarde klaar. Dat is niet hoog, maar dat komt omdat de winstkansen bij deze voorspelling behoorlijk hoog lijken te liggen.

Wint AZ? Dan is er sprake van een verrassende wederopstanding en daarvoor willen de Sportsbooks wel diep in de buidel tasten. De maximale pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem stijgen hierdoor naar een astronomische waarde van x6,00 keer de inleg!

Een gelijkspel, en dus verlenging, zorgt ook voor zeer hoge uitbetalingen aan spelers die met succes op deze uitslag gokten. Weddenschappen geplaatst in de pre-wedstrijd fase via het 1X2 spelsysteem leveren dan tot maximaal 4,65 keer het wedbedrag op.

Wedden op Voetbal

Midweeks wordt er een vol KNVB bekerprogramma afgewerkt. Naast Feyenoord – AZ zijn dat NEC – ADO Den Haag, SC Cambuur – Vitesse en FC Groningen – Fortuna Sittard. Voetbalgokkers die willen meespelen via de pre-wedstrijd deals zullen voor de aftrap van het gekozen duel hun voorspelling door moeten geven.

Bij Feyenoord – AZ ligt de deadline voor het plaatsen van een pre-wedstrijd weddenschap op woensdag 7 februari. Het aanvangstijdstip van deze beker topper is 21:00 uur. Alle voorspellingen na het eerste fluitsignaal zullen tegen de live gokken quoteringen worden geplaatst. Zet dus op tijd in, dus vergelijk, zet in en win met het Wedden op Voetbal via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.