Feyenoord - Atletico Madrid cruciaal groepsduel in UEFA Champions League

Gaat Feyenoord overwinteren in de UEFA Champions League? Op die vraag kan dinsdag 28 november na de wedstrijd Feyenoord – Atletico Madrid al een flink stuk duidelijk zijn gekomen. Winst betekent voor Feyenoord een enorme stap in de goede richting, terwijl Atletico een zege in Rotterdam al zo goed als zeker is van plaatsing. Speel mee met Feyenoord Rotterdam – Atletico Madrid en pak de beste odds via Wedden op Sport.nl!

Historie

De Head to Head historie tussen beide clubs is heel snel bekeken. Er staan namelijk maar twee voorgaande onderlinge wedstrijden in de boeken. Beide vonden recent plaats. In 2021 versloeg Feyenoord de Spanjaarden met 2-1. Matchwinner in dat oefenduel werd toen Naoufal Bannis. Hij zou daarmee niet vaak meer voor Feyenoord spelen en komt inmiddels uit in de Portugese competitie. De andere Rotterdamse treffer kwam toen op naam van Bryan Linssen.

Op 4 oktober van dit jaar stonden beide clubs wederom tegenover elkaar. En dat werd een zeer vermakelijk duel. Feyenoord bood goed partij kwam op 0-1 en 1-2 voorsprong, maar kon die voorsprong niet vasthouden. Atletico sloeg via Morata (2x) en Antoine Griezmann hard terug en won met 3-2.

Favoriet bij Feyenoord – Atletico Madrid

De bookmakers zien de gasten uit Madrid als favoriet, maar het verschil in de pre-wedstrijd quoteringen is zeer klein. Feyenoord speelt immers thuis en is in De Kuip zeer moeilijk te verslaan. Atletico daarentegen verloor dit Champions League seizoen nog niet en kan bij winst zichzelf bijna verzekeren van overwintering. En dat betekent een heleboel extra centen.

Voor Voetbalgokkers die op deze wedstrijd gokken zou een gelijkspel het meeste opleveren. De hoogste quoteringen in het 1×2 spelsysteem stijgen tot ver boven de 3,00 maal de inlegwaarde. En daarmee is het voorspellen van deze wedstrijd bij elke uitslag interessant!

Odds Feyenoord – Atletico Madrid

Meespelen met Feyenoord – Atletico Madrid? De hoogste pre-wedstrijd odds in het 1×2 spelsysteem scoor je dan als er met succes wordt ingezet op een puntendeling in de Rotterdamse Kuip. De maximale waarde van deze weddenschap stijgt op het moment van schrijven naar maximaal 3,60 keer het inlegbedrag.

Het ingelegde speelbedrag wordt tot 2,80 zoveel waard als Feyenoord deze belangrijke confrontatie in Groep E winnend afsluit. Het levert de Rotterdammers drie dure punten op en daarmee bezorgt het punters die op Feyenoord durfde te gokken dus een zeer fraaie winstbonus!

Gaat Atletico met drie punten terug naar Madrid? Dan verstevigen ze daarmee hun leidende positie in de poule. Ook Nederlandse voetbalgokkers kunnen daarvan profiteren, door in de pre-wedstrijd fase in te leggen op een Spaanse victorie in Rotterdam. Dat kan via het 1×2 spelsysteem tot maximaal 2,75 keer het wedbedrag opleveren.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal maakt de kraker Feyenoord – Atletico nog spannender! Speel verantwoord, veilig en via betrouwbare bookmakers websites door te kiezen voor één van de Sportsbooks op de Wedden op Sport vergelijkingspagina. Inzetten via Bet364, Circus, Unibet of Jack’s Sport betekent meespelen via legale, Nederlandse bookmakers met een geldige KSA-licentie en mega mooie UEFA Champions League!

Scoren in de pre-wedstrijd fase? Zet dan wel in voordat de aftrap is verricht. De wedkantoren sluiten de pre-wedstrijd deals op dinsdag 28 november om exact 21:00 uur. Is de wedstrijd eenmaal bezig? Dan kan je via deze website nog altijd scoren door live te Wedden op Voetbal. De live gokken odds vergelijk je ook gemakkelijk en snel via Wedden op Sport.nl.

 

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.