Wedden op Eredivisie: FC Groningen - Ajax

De Eredivisie heeft een weekje stilgelegen vanwege de oefencampagne van het Nederlands elftal. Op zaterdag 2 april hervat koploper AFC Ajax de competitie weer met een uitwedstrijd bij FC Groningen. Voorspel de uitslag via de legale, Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport en scoor de beste odds! Plaats jij de winnende weddenschap bij FC Groningen – Ajax Amsterdam? 

Historie FC Groningen – Ajax Amsterdam

De laatste twee keer dat Ajax naar het hoge Noorden trok, kwam het van een koude kermis thuis. Vorig seizoen trakteerde FC Groningen de Amsterdammers op een 1-0 nederlaag. Een seizoen eerder won Groningen ook al van Ajax. Het werd toen 2-1 voor de thuisploeg.

Na de twee nederlagen in Euroborg wist Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena al wel twee keer te zegevieren op Groningen. Vorig seizoen werd het 3-1 en dit seizoen won Ajax Amsterdam zelfs met 3-0 van de Groningers. In de zevende speelronde van de huidige competitie waren achtereenvolgens Alvarez, Anthony en Mazraoui trefzeker namens de Amsterdamse formatie.

Favoriet bij FC Groningen – Ajax Amsterdam

Volgens de bookmakers is Ajax torenhoog favoriet in dit duel uit de 28ste speelronde van de Nederlandse Eredivisie. Dit is logisch gezien de stand na 27 speelronde. Ajax is koploper met 66 punten uit 27 wedstrijden. De Amsterdammers hebben daarmee twee punten op eerste achtervolger PSV, dat dit weekeinde een lastige uitwedstrijd moet spelen bij FC Twente.

FC Groningen staat op een achtste plaats en heeft 36 punten. De achterstand op plek 7 – goed voor de Europese play-offs – is vier punten. Op die zevende plek staat nu FC Utrecht.

Odds

De hoogste pre-wedstrijd quoteringen staan achter een weddenschap op FC Groningen. Een overwinning van de thuisploeg staat in de pre-fase op maximaal x12,00 keer het ingelegde speelbedrag op de Trots van het Noorden.

Lukt het FC Groningen om Ajax op een gelijkspel te houden in dit Eredivisieduel, dan wordt er door de wedkantoren maximaal x5,75 keer het wedbedrag uitbetaald aan sportgokkers die kozen voor een puntendeling.

Voetbalpunters die kiezen voor een weddenschap op een winnend Ajax kiezen voor een voorspelling met de hoogste winstkansen. De pre-odds zijn daarom lager dan bij de andere wedopties. De maximale winstbonus loopt bij een Ajax weddenschap op naar x1,25 keer het ingelegde speelbedrag.

Wedden op Voetbal

Het online Wedden op Voetbal kan flink wat opleveren, maar het maakt vooral het volgen van wedstrijden een stuk spannender. Speel je op je favoriete ploeg? Dan zorgt een winnende weddenschap op die club ervoor dat je twee keer kan juichen. Ben je een echte gamer? Dan kan je gaan voor de hoogste bonussen en juich je als de underdog de favoriet weet te verschalken. Wie je ook bent en hoe je de wedstrijd FC Groningen – Ajax Amsterdam ook volgt: Wedden op Sport biedt de beste odds en deals!

De wedstrijd FC Groningen – AFC Ajax is op zaterdag 2 april en begint al om 16:30 uur in stadion Euroborg. Zet dus op tijd in en scoor met een correcte voorspelling in de pre-wedstrijd fase of tijdens het live gokken op dit Eredivisie duel!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.