Eredivisie nacompetitie: FC Emmen favoriet bij bookmakers

Op zondag 11 juni treedt FC Emmen aan tegen Almere City FC in de finale van de promotie/degradatie play-offs. Aan De Oude Meerdijk strijdt de Drentse formatie voor behoud van het Eredivisieschap. De heenwedstrijd werd verloren met 2-0 van de Flevolandse ploeg die voor het eerst kan promoveren naar de Eredivisie. Scoor via Wedden op Sport bij de beste bookmakers hoge quoteringen bij de finale FC Emmen – Almere City!

Historie FC Emmen – Almere City FC

Afgelopen dinsdag speelden FC Emmen en Almere City FC de heenwedstrijd van de promotie/degradatie finale tegen elkaar. In het Yanmar Stadion te Almere wonnen de Flevolanders met 2-0. Almere City-speler Lance Duijvestijn zorgde er met zijn penalty en doelpunt voor dat de ploeg uit Flevoland zondag met een voorsprong aan de return begint.

FC Emmen speelde dit seizoen al in de Eredivisie. De ploeg van trainer Dick Lukkien werd zestiende en krijgt via de promotie/degradatie play-offs nog een kans om terug te keren in de Nederlandse Eredivisie. Voor Almere City zal deelnemen aan het hoogst betaald voetbaltoernooi van ons land de eerste keer zijn. De Flevolandse formatie stond vaker in de finale van de promotie/degradatie play-offs, maar wist dat nooit te overleven.

Favoriet

FC Emmen begint zondag met een 0-2 achterstand op Almere City aan de return van de finale, maar de Drentse formatie is favoriet bij de Nederlandse bookmakers. De hoogste quoteringen zijn te vinden bij een overwinning van Almere City of bij een gelijkspel.

Een groot voordeel voor de ploeg van trainer Dick Lukkien is dat zijn team voor eigen publiek zal aantreden tegen Almere City. Dat weegt bij de wedkantoren zwaar bij het indelen van de odds. Dat Almere City nog nooit is gepromoveerd kan de ploeg van trainer Alex Pastoor extra druk op gaan leggen. De ploeg van trainer Lukkien heeft daar toch meer ervaring in. Redenen genoeg voor de wedkantoren om de Drentse formatie als favoriet te bestempelen.

Odds FC Emmen – Almere City

Bij de ontknoping in Emmen worden de hoogste pre-odds uitgekeerd bij een zege van Almere City. Als de ploeg van trainer Pastoor wint aan De Oude Meerdijk dan kunnen voetbalgokkers tot 4.25 keer het wedbedrag aan bookmakersbeloningen teruggestort krijgen.

De pre-odds bij een gelijkspel in Emmen staan op maximaal 3.80 keer het wedbedrag ingedeeld in het 1×2 spelsysteem. De wedstrijd is dan nog niet voorbij en wordt verlengd, maar voetbalgokkers die op dit resultaat hadden gewed worden dan al door de bookmakers beloond..

Een zege van de Drentse ploeg kan voor de Drentse formatie niet genoeg zijn om terug te keren in de Eredivisie. De Nederlandse bookmakers keren sowieso bij winst van FC Emmen tot maximaal 1.82 keer het wedbedrag uit.

Wedden op Voetbal

Dit weekend gaat de kogel door de kerk in het slot van het Eredivisie seizoen 2022-2023. FC Emmen en Almere City strijden voor een plaatsje in de Eredivisie. FC Twente en Sparta spelen zondag de play-offs voor Europees voetbal. Genoeg sensatie dus om te Wedden op Voetbal.

De finale van de promotie/degradatie play-offs FC Emmen – Almere City FC zal zondag 11 juni  plaatsvinden aan De Oude Meerdijk. Het duel begint om 18:00 uur. Zien we de bookmakers favoriet FC Emmen terug in de Eredivisie of promoveert Almere City voor het eerst? Vergelijk de wedkantoren via Wedden op Sport en speel mee.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.