Wedden op FC Barcelona - Real Madrid

In de Spaanse Copa del Rey wordt woensdag de tweede halve finale tussen FC Barcelona en Real Madrid gespeeld. Twee absolute topploegen uit het Spaanse en Europese voetbal die bovendien ook nog eens elkaar grootste rivalen zijn. Het belooft een geweldig gevecht te worden, zeker nu Real Madrid zo goed als zeker is uitgeschakeld voor de landstitel. Voorspel FC Barcelona – Real Madrid via Wedden op Sport en scoor fraaie odds!

Historie FC Barcelona – Real Madrid

De wedstrijden tussen de topclubs uit Barcelona en Madrid staan altijd garant voor spanning en sensatie. Het voetbal is niet altijd goed en de uitslagen soms teleurstellend, maar de duels zorgen altijd voor een hoop gespreksstof. Ook dit seizoen al tijdens de twee La Liga duels en de wedstrijd om de Supercopa.

In januari van dit jaar vond de eerste Klassieker van dit La Liga Santander seizoen plaats. Plaats van handeling: King Fahd International Stadium. FC Barcelona kwam verdiend op 1-0 en leek op weg naar een makkelijke zege. De Catalanen liepen voor rust namelijk nog uit naar 0-2. Na de thee zorgde Pedri met de 0-3 voor de beslissing. De 1-3 van Karim Benzema in 92e minuut kwam te laat om nog voor spanning te zorgen.

Begin maart vond de heenwedstrijd van deze halve finale om de Copa del Rey plaats. Real had het betere van spel, Barcelona meer balbezit maar de grootste kansen waren er voor de thuisploeg. Toch was het Barcelona dat scoorde. Een eigen doelpunt van Madrileen Militao besliste dat duel in het voordeel van La Blaugrana: 0-1.

Twee weken geleden stonden FC Barcelona en Real Madrid weer tegenover elkaar. Toen in Barcelona. De thuisploeg kwam al snel op achterstand door een own goal van Ronald Araujo. Roberto maakte voor rust nog de 1-1 en vlak voor tijd werd het zelfs nog 2-1 voor de thuisploeg. Matchwinner werd Kessie (92e minuut).

Favoriet in El Clásico

De bookmakers hebben al die edities van El Clásico ook bekeken en verwachten dat FC Barcelona opnieuw de bovenliggende partij zal zijn komende woensdag. Dat heeft naast de uitslagen tegen Real alles te maken met het vormpeil van beide clubs. FC Barcelona steekt in bloedvorm, al het hele seizoen. En Real Madrid is wat wisselvallig en soms ook kleurloos zoals in de 0-0 tegen Real Betis op 5 maart van dit jaar.

De 0-4 overwinning van Barcelona op hekkensluiter Elche versterkt het vertrouwen bij de ploeg uit Zuid, terwijl Real in Estadio Bernabeu ook huishield door met 6-0 te winnen van Real Valladolid. Desondanks gaat de Koninklijke uit Madrid dus toch als underdog dit duel in.

Odds FC Barcelona – Real Madrid

Al die statistieken en verwachtingen resulteren in knetter interessante pre-wedstrijd quoteringen voor Voetbalgokkers die een gokje willen wagen op FC Barcelona – Real Madrid.

Online voetbalgokkers die in de pre-wedstrijd fase hun geld zetten op gelijkspel krijgen tot maximaal 3,70 keer het wedbedrag uitbetaald als FC Barcelona – Real Madrid elkaar in evenwicht houden. Dat zou tevens betekenen dat Barcelona finalist is.

Een winnende voorspelling op een Madrileense zege (en finaleplaats) in het Copa del Rey bekertoernooi staat bij de Nederlandse bookmakerskantoren op een maximum van 3.00 keer het ingelegde speelbedrag dat in het 1×2 spelsysteem is gestort.

Voetbalgokkers die gaan voor een finaleplaats van FC Barcelona dankzij een zege in deze return scoren daar tot maximaal 2.50 keer het wedbedrag mee. En deze weddenschap heeft dus volgens de bookies de hoogste winstkans.

Wedden op Voetbal

Check alle actuele odds voor FC Barcelona – Real Madrid op de Wedden op Sport bookmakerspagina en zorg dat je bij een winnende voorspelling op deze halve finale in de Spaanse voetbalbeker de hoogste winstbonus scoort als je met succes gaat Wedden op Voetbal! 

De quoteringen in de pre-fase blijven actief tot woensdag 5 april 21:00 uur. Dan begint deze editie van El Clásico en zullen de pre-wedstrijd quoteringen vervangen worden door odds behorende tot het speltype Live gokken. Zet dus op tijd in, vergelijk de bookmakersdeals via Wedden op Sport en win bij FC Barcelona – Real Madrid!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.