Odds Spaanse La Liga topper FC Barcelona - Girona

In de Spaanse voetbalcompetitie staat zondag de topper tussen FC Barcelona en Girona op het programma. Barcelona is momenteel derde in La Liga, terwijl Girona op een knappe tweede plaats staat. Het elftal waar ook onze landgenoot Daley Blind voor speelt heeft zelfs evenveel punten als koploper Real Madrid! Voorspel FC Barcelona – Girona en speel mee via Wedden op Sport.nl!

Historie

De wedstrijden tussen beide clubs leverde in de historie vaak overwinningen voor FC Barcelona op. Vorig seizoen kwam Girona voor het eerst sinds 2019 weer uit in de hoogste Spaanse voetbalklasse. Het deed het tegen voetbal grootmacht FC Barcelona direct enorm goed.

In eigen stadion verloor Girona nipt met 0-1. FC Barcelona speler Pedri maakte in dat duel in de 61e minuut de enige goal. In Camp Nou weerde Girona zich wederom kranig. Het kwam niet tot scoren, maar kreeg ook geen tegentreffers. Dankzij het 0-0 gelijke spel hield Girona aan de trip naar Barcelona dus een punt over.

Favoriet bij FC Barcelona – Girona

De online bookmakers zien Barcelona gewoon als favoriet, ook al is Girona dit seizoen zeer sterk gebleken en lastig te verslaan. Barcelona speelt thuis, in Olimpico omdat Camp Nou verbouwd wordt, en dat weegt zwaar bij de bookmakers.

Ook heeft Barcelona een veel grote naam en faam dan Girona, dat dit seizoen eigenlijk voor het eerst nadrukkelijk op de Spaanse voetbaldeur klopt. Toch beginnen ze deze clash dus als underdog.

Odds FC Barcelona – Girona

De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem lopen bij FC Barcelona – Girona op naar een maximum van 5,75 keer het ingelegde speelbedrag. Deze beloning wordt uitbetaald als er met succes gewed wordt op een overwinning voor Girona. Dan mogen we gerust spreken van een fikse stunt! Girona doet het uitstekend, staat twee punten boven Barcelona, maar winnen in Catalonië? Dat is zeker een hoge quotering waard en daar geven de bookmakers dan ook gehoor aan.

Eindigt deze Spaanse topper onbeslist en delen beide clubs net als vorig seizoen de punten? Dan worden er uitbetalingen verricht aan Voetbalgokkers die op een gelijkspel gokten. Zij ontvangen voor een correcte voorspelling via het 1×2 spelsysteem tot maximaal 4,80 keer de inleg.

Wint Barcelona? Dan komen de bookmakers verwachtingen uit en gaat de favoriet met de eer strijken. De maximale winstbonussen zullen daardoor niet hoger uitgevallen dan x1,55 keer de inlegwaarde van de voorspelling.

Wedden op Voetbal

Wie graag een wedje legt op sportwedstrijden zal ongetwijfeld ook weleens gegokt hebben op een voetbalwedstrijd. Wedden op Voetbal is namelijk al jarenlang de populairste sport onder online sportgokkers.

Meespelen met FC Barcelona – Girona? Zet dan in voor zondag 10 december 21:00 uur, want dat begint deze Spaanse La Liga topper. Op dat moment sluiten de wedkantoren alle pre-wedstrijd deals. Live gokken kan dan nog wel. Vergelijk alle odds via Wedden op Sport, zet in en win!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.