F1: Wie gaat er zegevieren in de Grand Prix van de Eifel 2020?

Vanaf vrijdag wordt er drie dagen lang geracet op het circuit van de Nürburgring in het Duitse Eifelgebied. De baan ligt niet ver van Limburg, de geboortegrond van Max Verstappen. Kan de Nederlander van dit ’thuisvoordeel’ gebruikmaken en Lewis Hamilton de loef afsteken? Laat je voorspelling achter via Wedden op Sport en rij ‘virtueel’ mee met je online weddenschap! 

Historie

De Duitse Grand Prix Formule 1 wordt in de afgelopen jaren afwisselend gehouden op Hockenheim en de Nürburgring. De Duitse GP is sinds 1951 onderdeel van de WK Formule 1. Vorig jaar werd de race, toen gereden op Hockenheim, een knotsgekke editie.

Onder de naam ‘GP Eifel’ werd er nog nooit gereden op The Ring, zoals de bijnaam van dit circuit luidt. De baan werd in 1925 gebouwd en sinds er in 1927 voor het eerst een race werd gehouden kreeg het circuit al snel een tweede bijnaam: De Groene Hel. Dit vanwege de gevaarlijke bochten en vele crashes die dat opleverden. Het is ook de langzaamste baan op de WK kalender.

Met een lengte van ruim vijf kilometer en de in totaal zestien bochten is de Nürburgring slopend voor zowel de eerste als de laatste man in de race. Er gebeuren altijd gekke dingen en het is vaak ook een afvalrace op het circuit waar het grote hoogteverschillen zitten in het rondje. Of die chaos nu ook weer staat te gebeuren is niet bekend, maar de kans dat het zondag tijdens de race regent, is groot!

Favorieten

De kenmerken van de baan in ogenschouw genomen en de goede herinneringen die Verstappen heeft aan het racen in Duitsland zorgt ervoor dat bij veel spelers die Wedden op Formule 1 kiezen voor een weddenschap op de Nederlander. Uiteraard zien we ook veel voorspellingen voorbijkomen waarin Hamilton als eindwinnaar wordt getipt. De naam Bottas komt opvallend weinig voor. De Finse ploeggenoot van Hamilton bij Mercedes is al vaker de ‘derde hond’ geweest die er met de bot vandoor ging als Verstappen en/of Hamilton het elkaar moeilijk maakten. Zo won Bottas bijvoorbeeld de eerste race van dit seizoen. Kan hij nogmaals toeslaan?

Odds

Als het aan de bookies ligt, wordt de champagne opnieuw uitgereikt aan Hamilton. Gokkers die zijn naam spelen ontvangen x1,50 keer hun inleg retour als de regerend wereldkampioen GP-winnaar wordt zondag.

Voor spelers die willen gokken op de race is Bottas ook een interessante naam. De Fin staat bij de online wedkantoren op x4,50 keer het ingelegde speelbedrag als hij wint. Dat is net iets lager dan de pre-race quotering die de bookmakers hanteren voor een zege van Verstappen. Die staat gemiddeld op x5,00.

Check via onze bookmakerspagina hoe de actuele odds en combi-deals ervoor staan en bekijk ook welke andere weddenschappen je kan afsluiten op deze Grand Prix. Denk bijvoorbeeld aan het spelen op de snelste raceronde, de pole position of het voorspellen van wel of geen safety car tijdens de race!

Wedden op Formule 1

Ga jij de race kijken zondag? Maak het volgen van deze Grand Prix dan nog iets spannender, door de uitslag te voorspellen! Wedden op Formule 1 is heel populair bij racefans! Zo kan je bijvoorbeeld drie keer spelen op Hamilton en drie keer een kleine winst pakken. Die winst kan je vervolgens gebruiken om een keertje echt te gokken en tijdens deze GP Duitsland in de Eifel te spelen op Verstappen! Krijg je gelijk? Dan pak je direct een hoge winstbonus, waardoor je ook in de komende Formule 1 races mee kan spelen, zonder je eigen geld te verliezen.

Met slim spelen kan je dus behoorlijk lang meespelen zonder risico’s te nemen, maar bedenk wel: als je misgokt ben je je volledige inleg kwijt! Een goede voorbereiding is dan ook cruciaal. Lees onze voorbeschouwingen, ga naar de kennisbank en sla op het juiste moment toe voor maximale winstkansen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.