Europese Supercup: Chelsea - Villarreal

Voordat de (meeste) Europese competities weer van start gaan, wordt er op woensdag 11 augustus nog gestreden om de Europese Supercup. Het duel tussen de Champions League winnaar en de winnaar van de Europa League levert dit jaar een fraai affiche op: Chelsea – Villarreal. Wie wint deze Engels, Spaanse strijd en pakt de eerste internationale prijs van dit nog prille voetbalseizoen? Voorspel en win bij Wedden op Sport

Historie Chelsea – Villarreal

Het duel om de Europese supercup Chelsea – Villarreal is gelijk de allereerste ontmoeting tussen beide clubs. Om toch een soort van vergelijking te maken, pakken we de laatste vijf wedstrijden van Chelsea en Villarreal erbij. En wat blijkt de huidige vorm van Villarreal is belabberd, terwijl Chelsea het seizoen best goed begonnen is.

Villarreal speelde tot nu toe alleen nog maar oefenduels en de Spaanse ploeg blinkt daarin niet uit. Twee nederlagen en drie gelijke spelen zijn het resultaat van wedstrijden tegen achtereenvolgens Olympique Lyon (2-2), Levante (0-0), Olympique Marseille (2-1), Leicester City (3-2) en Leeds United (2-2).

Chelsea komt met veel sterkere adelbrieven. Zij wisten in de laatste vijf gespeelde wedstrijden vier keer te winnen. Alleen in de laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan deze UEFA Super Cup liep het averij op. Chelsea speelde met 2-2 gelijk in een oefenpotje tegen Tottenham Hotspur.

Favoriet bij Chelsea – Villarreal

De gokwebsites waarmee Wedden op Sport samenwerkt, zetten massaal hun geld op Chelsea. Dit heeft alles te maken met huidige vorm van beide ploegen en natuurlijk ook met het feit dat Chelsea de Champions League won en Villarreal het (veel) lager aangeschreven Europa League toernooi.

Blind staren op de oefenuitslagen is echter wel gevaarlijk. Villarreal versloeg in de finale van de Europa League bijvoorbeeld nog Manchester United, een ploeg uit dezelfde competitie als Chelsea. Ook klopte het Arsenal in de halve eindstrijd. Villarreal wist bovendien in de eigen Spaanse La Liga prima resultaten neer te zetten en zal ongetwijfeld woensdag weer klaar zijn voor een nieuwe surprise!

Odds

De online bookmakers betalen het meeste uit als Villarreal CF deze UEFA Super Cup wint. Online sportwedders die op de Spaanse club inzetten, ontvangen een maximale uitkering van x4,80 keer hun inleg als Villarreal deze Super Cup wedstrijd winnend afsluit.

Gaat Chelsea, zoals verwacht, er met deze Europese Supercup vandoor? Dan betalen de bookmakers maximaal x1,76 keer het ingelegde speelbedrag uit aan spelers die deze uitslag in de pre-fase al voorspelden.

En hoe zit het dan bij een gelijkspel? Dan wordt er in de verlenging doorgespeeld, maar moeten de bookies alvast overgaan tot het uitbetalen van voetbalpunters die deze uitslag voorspelden voor de wedstrijd Chelsea – Villarreal. Er wordt in dat geval aan iedere speler die de juiste uitslag doorgaf in het 1×2 spelsysteem een maximale bonus van x3,65 uitbetaald!

Wedden op Voetbal

De Europese supercup wordt gezien als een toetje voor de prestaties van vorig seizoen of als een lekker voorafje om het nieuwe seizoen goed mee te beginnen. In beide gevallen is het in ieder geval een smakelijk duel. En dat geldt ook zeker voor de voetbalwedders onder ons. Nog voordat de nationale en internationale competities losbarsten kan je Wedden op Voetbal via deze topwedstrijd!

Speel jij mee met Chelsea – Villarreal? Scoor dan je online bookmakers deal via Wedden op Sport! Hier speel je veilig, verantwoord en volgens de beste quoteringen mee met de Europese Supercup. Ben jij straks de winnaar?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.