Europe Conference League odds: Feyenoord - Slavia Praag

Donderdagavond 7 april is de Rotterdamse Kuip het decor voor de eerste kwartfinalewedstrijd tussen Feyenoord en Slavia Praag. De Nederlandse formatie gaat die avond proberen een goede uitgangspositie te verkrijgen voor de return, volgende week, in Praag. Voorspel de uitslag van Feyenoord – Slavia Praag en scoor via Wedden op Sport!

Historie Feyenoord – Slavia Praag

Beide ploegen speelden slechts twee keer eerder tegen elkaar. En die dubbele confrontatie vond slechts enkele maanden geleden plaats toen Feyenoord en Slavia Praag het tegen elkaar opnamen in de groepsfase van dit Conference League toernooi.

De thuiswedstrijd van Feyenoord eindigde toen in een 2-1 overwinning voor de Rotterdammers. Kokcu opende al in de 14e minuut de score, waarna Bryan Linssen in de 24e minuut de voorsprong verdubbelde. In de tweede helft kwam Slavia nog terug tot 2-1, maar daar bleef het dan ook bij.

Favoriet bij Feyenoord – Slavia Praag

Volgens de online bookmakers is Feyenoord komende donderdag opnieuw de favoriet als Slavia Praag voor de tweede keer dit seizoen naar Rotterdam-Zuid afreist. Feyenoord verkeert dan ook in een prima vorm. Afgelopen weekend werd het in degradatienood verkerende Willem II met 2-0 opzij gezet en daarmee pakte de ploeg van trainer Arne Slot alweer de tweede zege op rij sinds het de Klassieker tegen Ajax met 3-2 verloor.

Slavia Praag doet het in haar eigen competitie ook prima, maar het kreeg afgelopen weekend toch een tik te verwerken. In de topper tegen Victoria Plzen liet het de kans liggen om koploper te worden. De Tsjechische competitiekraker eindigde in 1-1 waarvoor Plzen met 65 punten koploper blijft en Slavia met 64 punten nog altijd tegen een punt achterstand aankijkt.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen bij de Nederlandse wedkantoren nodigen uit om ook eens een gokje te wagen. Vooral als je speelt op een stunt van Slavia Praag. Punters die bij de online bookmakers inzetten op een Tsjechische zege kunnen daarmee maximaal x4,50 keer hun inleg winnen.

Een gelijkspel betekent voor beide ploegen een vervelende uitslag, maar voetbalgokkers die in het 1×2 spelsysteem inzetten op deze uitslag zullen in dat geval wél kunnen juichen. Zij kunnen een maximale bookmakersbonus van x4,35 keer het ingelegde speelbedrag tegemoet gaan zien.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is leuk, spannend en uitdagend. Maar het brengt ook risico’s met zich mee. Check daarom vooraf altijd eerst de (rondspeel)voorwaarden die de bookmaker aan een weddenschap verbindt. Wil je meer informatie over de spelopties bij de diverse sportsbooks? Ga dan naar de kennisbank en lees onze reviews, achtergrondartikelen en uitleg over betaal- en spelopties.

De kwartfinale in de Conference League tussen Feyenoord en Slavia Praag wordt op donderdag 7 april gespeeld in de Kuip te Rotterdam. Wil je meespelen volgens de pre-odds? Zet dan in voor 18:45 uur, want dan wordt de aftrap verricht. Na die aftrap is het alleen nog mogelijk om live te gokken op deze Europese kraker. Check alle actuele odds en deals via onze bookmakerspagina.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.