UEFA Europa League wedden op AS Roma - Feyenoord

Feyenoord speelt donderdagavond een uitwedstrijd bij AS Roma. Het betreft een duel in de kwartfinale van de UEFA Europa League. Vorige week wist Feyenoord met 1-0 te winnen van de Romeinen. De Eredivisie koploper gaat de return dus met een lichte voorsprong in. Stadio Olimpico te Rome is het decor van de terugwedstrijd waarin de Rotterdammers een ticket voor de halve finale kunnen scoren. Wedden op AS Roma – Feyenoord? Bezoek de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport!

Historie AS Roma – Feyenoord

Feyenoord wist vorige week in de eigen Kuip het Italiaanse AS Roma te slim af te zijn. De ploeg van trainer Arne Slot won de kwartfinale met 1-0 van de Serie A ploeg. Mats Wieffer wist tot scoren te komen en bezorgde de Rotterdammers daarmee deze goede uitgangspositie richting de return.

De Rotterdamse formatie speelde vorig seizoen de finale van de Europe Conference League tegen AS Roma. In het Air Albania Stadion te Tirana werd Feyenoord door de Italiaanse ploeg verslagen. Ook toen was het resultaat 1-0, maar dan voor de Romeinen. Nicolo Zaniolo maakte toen het doelpunt voor zijn ploeg uit Rome. Inmiddels speelt de Italiaan bij Galatasaray en niet meer voor AS Roma.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers sluiten een overwinning van Feyenoord in Rome niet uit. De hoogste quoteringen staan echter wel bij een zege van Feyenoord ingedeeld. Ook een gelijkspel wordt goed beloond bij de bookmakers.

Mocht Feyenoord donderdag gelijk spelen of winnen in het Olimpico Stadion, dan kan de ploeg van trainer Slot zich gaan voorbereiden op de halve finale. AS Roma moet met meer dan twee goals van Feyenoord winnen wil het doorstoten naar de laatste vier van het toernooi. Een gelijkspel is voor de ploeg van trainer Slot genoeg voor een ticket naar de halve finales.

Odds AS Roma – Feyenoord

De pre-odds bij de return in Rome staan het hoogst ingedeeld bij een zege van Feyenoord. Als de Rotterdammers winnen in de Italiaanse hoofdstad, kunnen voetbalgokkers tot maximaal 4.60 keer het wedbedrag scoren bij de legale, Nederlandse bookmakers die je kan terugvinden bij Wedden op Sport!

Op een gelijkspel worden ook veel weddenschappen afgesloten. Nederlandse voetbalgokkers kunnen rekenen op hoge pre-odds bij een gelijkspel in Rome. Bij deze uitslag is Feyenoord zeker van een ticket naar de halve finale en kan er tot 3.65 keer de inleg verdiend worden bij de bookies.

Gaan de Romeinen winnen in het Olimpico Stadion? In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds bij winst van de AS Roma op maximaal 1.91 keer de inleg ingedeeld. Check de meest actuele quoteringen op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.

Wedden op Voetbal

Feyenoord en AZ Alkmaar komen donderdag beide in actie in Europees voetbal. Wil je ook scoren tijdens de Europese wedstrijden van Nederlandse ploegen? Ontdek de beste bookmakerdeals bij de wedkantoren op Wedden op Sport. Speel altijd verantwoord en bewust mee. Zo blijft Wedden op Voetbal leuk voor elke voetbalvoorspeller.

De UEFA Europa League kwartfinales worden op donderdag 20 april gespeeld. AS Roma en Feyenoord trappen om 21:00 uur af in het Olimpico Stadion te Rome. Wedden in de pre-fase op de return van Feyenoord kan totdat de wedstrijd in Rome begint. Is het duel al begonnen? Dan kan je via live wedden ook hoge odds scoren bij AS Roma – Feyenoord!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.