Europa Conference League: FC Drita - Feyenoord Rotterdam

Donderdagavond is Europa Conference League avond. Met de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Drita begint het Europacup seizoen direct goed. Ben jij al klaar voor het nieuwe voetbalseizoen? Drop dan je voorspelling voor de voorronde wedstrijd van Feyenoord en scoor de beste online deals voor FC Drita – Feyenoord bij Wedden op Sport

Historie FC Drita – Feyenoord

De onderlinge historie tussen beide clubs is kort: ze spelen donderdag namelijk voor het eerst in de internationale clubvoetbal geschiedenis tegen elkaar.

Voetbalpunters hebben in dit geval dan ook veel meer aan de korte historische feiten. Hoe goed zijn beide ploegen in vorm? Feyenoord speelde voorafgaand aan dit duel een zestal oefenwedstrijden. De Rotterdammers begonnen stroef met een 1-1 gelijkspel tegen KAA Gent. Vervolgens wist de ploeg van trainer Arne Slot met 3-1 te winnen van AEK Athene. En toen was de beer los, althans voor één wedstrijd. Want ook FC Zurich werd aan de zegekar gebonden: 1-0. Een tegenslag volgde toen er met 2-0 werd verloren van Young Boys. De laatste wedstrijd tegen Werder Bremen zorgde wel voor een positief resultaat. Hierdoor kan de ploeg uit de Havenstad alsnog met vertrouwen toewerken naar het duel van aanstaande donderdag.

FC Drita kwam na de zomerstop al in actie in de derde voorronde van de Conference League. Daarin rekende het af met Decic uit Montenegro: 2-1 en 0-1.

Favoriet bij FC Drita – Feyenoord Rotterdam

Feyenoord Rotterdam is bij alle bookmakers favoriet voor deze heenwedstrijd in de voorronde van de Europa Conference League 2021 – 2022. Naast het feit dat Feyenoord over een veel grotere Europese bagage beschikt, is de Rotterdamse club ook nog in het voordeel omdat de return in de eigen Kuip wordt gespeeld.

Odds FC Drita – Feyenoord

De pre-odds zijn torenhoog ingeschaald bij een zege van Drita. In het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers staat een quotering van x6.70 keer je inleg voor je klaar als jij durft te voorspellen dat de ploeg uit Pristina de Feyenoorders gaat verslaan en dit donderdag ook echt zal gebeuren.

Nog een hoge odd wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Stadion Fadil Vokrri. Gemiddeld kun jij rekenen op een beloning van x4.85 keer je speelbedrag. Een overwinning van Feyenoord wordt x1.31 keer het aantal ingelegde euro’s teruggestort naar jouw bankaccount of e-wallet.

Wedden op Voetbal

Met het starten van de Europacup voorrondes draaien we langzaam warm voor het nieuwe voetbalseizoen. Dat betekent ook dat steeds meer sportgokkers overgaan tot het Wedden op Voetbal. Ben jij een echte kenner, Feyenoord-supporter of online gokexpert? Speel dan mee via Wedden op Sport en scoor de beste odds!

Bereid je wel altijd goed voor, ook als je al vaker hebt meegedaan. Verantwoord en veilig spelen verhoogt de spelvreugde en verkleint het risico op (grote) verliezen. Hou het spannend, hou het leuk en speel mee via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.