EURO2020: Finale Italië - Engeland

Exact een maand na de openingswedstrijd tussen Italie en Turkije wordt op zondag 11 juli de finale van EURO2020 gespeeld. En ook aan dit duel doen de Italianen mee. De nieuwe Europees kampioen voetbal komt uit het duel: Italië – Engeland. Voorspel de uitslag van de EK finale en scoor de beste winstbonussen via de bookmakerspagina van Wedden op Sport!

Statistieken Italië – Engeland

De vorm van beide landen is prima, wat resulteerde in deze finaleplaats. Toch zijn er enkele verschillen. Engeland morste bijvoorbeeld punten in de groepsfase, terwijl Italië ongeslagen en zonder tegengoals groepswinnaar werd. In de knock-outfase moesten de Engelsen afrekenen met Duitsland, Oekraïne en Denemarken. Het rijtje tegenstander van de Italianen is nog iets indrukwekkender met Oostenrijk, België en Spanje.

In de onderlinge duels is er nauwelijks verschil op te merken. Beide landen houden elkaar qua overwinningen in evenwicht. De laatste twee duels eindigden in een 1-1 gelijkspel, hetgeen het kleine verschil benadrukt.

De laatste keer dat Italië van Engeland won was tijdens het WK 2014. Het werd toen 1-2 voor de Squadra Azzuri. De laatste driepunter van Engeland tegen hun Italiaanse rivalen stamt uit een vriendschappelijk duel die in 2012 werd gespeeld: 2-1. Italië won in alle voorgaande confrontaties zeven keer van Engeland. De Engelse voetbalploeg heeft twee overwinning op Italië op haar naam staan. In vier gevallen eindigde het in een gelijkspel.

Favoriet

Volgens de bookmakers is Engeland favoriet om Europees kampioen te worden. Deze conclusie is vooral gebaseerd op het thuisvoordeel, aangezien Engeland in Londen op Wembley speelt en dus meer supporters op de tribunes zal hebben zitten dan de Italiaanse ploeg. Bij de pre-odds zien we dan ook hogere bonussen bij winst van Italië, dan bij een Europese titel voor de Engelsen voetbalploeg.

De Engelse bondscoach Gareth Southgate ziet een eerste titel voor zijn land wel zitten, maar geeft aan dat Italië in een wel heel goede vorm steekt. De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini is iets zelfverzekerder door te stellen dat zijn elftal zichzelf moet belonen voor een zeer sterk toernooi door ook deze finale winnend af te sluiten.

Odds Italië – Engeland

Het gebeurt niet vaak dat er in een finale het dubbele van je inzet wordt uitgekeerd. In deze EURO2020 finale kan je in de pre-fase zelfs tot x3,00 keer het speelbedrag winnen en dat is helemaal uniek!

Die hoogste quoteringen worden uitgekeerd bij een gelijkspel en dus verlenging: x3,10. Ook bij winst van Italië kan er flink gescoord worden. Ook hier komt de maximale uitkering boen de drie uit: x3,05.

Inzetten op favoriet Engeland bezorgt je ook een mooie uitkering als dit de winnende weddenschap is. Maximaal kan je met deze voorspelling x2,65 keer het ingelegde speelbedrag scoren bij de bookies!

Wedden op EURO2020

Wedden op Voetbal is heel populair en vooraf leuk als je flinke geldbedragen kunt winnen. De EK finale Italië – Engeland zorgt nu al voor historische pre-wedstrijd quoteringen! In alle gevallen pak je ruimschoots het dubbele van je inleg uitbetaald krijgt bij een correcte voorspelling!

Speel bewust, veilig en verantwoord door mee te spelen via de legale online bookmakers waarmee Wedden op Sport samenwerkt. Zo weet je zeker dat winsten worden uitbetaald en weddenschappen tijdig worden verwerkt. Lees ook onze kennisartikelen en achtergrondinformatie om goed voorbereid te beginnen aan deze EURO2020 finale Italië – Engeland!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.