EURO 2024 odds kwalificatieduel Ierland - Griekenland

Deze week komen de landenteams weer in actie in de EK kwalificatie campagne. Nederland neemt het aanstaande vrijdag in Amsterdam op tegen Frankrijk en poulegenoten Ierland en Griekenland treffen elkaar dan in het Aviva Stadium te Dublin. Voor Oranje zou het gunstigers zijn als de Ieren winnen of dat het duel een gelijkspel wordt. Wat voorspel jij? Scoor hoge EURO 2024 odds bij het kwalificatieduel Ierland – Griekenland door te spelen via Wedden op Sport.nl!

Historie Ierland – Griekenland

In Poule B van de EK kwalificaties staat Frankrijk op de eerste plaats. Nederland is de nummer twee in het rijtje met negen punten. Ook Griekenland heeft negen punten en mochten de Grieken winnen en Oranje van Frankrijk verliezen dan staat Griekenland tweede en zakt Nederland naar de derde plaats. Ierland heeft drie punten en staat op de vierde plaats. Voor Ons Oranje dus gunstiger als de Ieren winnen.

In deze EURO 2024 kwalificatiereeks speelden Griekenland al een thuisduel tegen de Ieren. Afgelopen zomer waren de Grieken met 2-1 een maatje te groot voor het Ierse elftal dat op bezoek kwam in de OPAP Arena. AZ-speler Vangelis Pavlidis speelde in dat duel ook mee, maar wist niet tot scoren te komen tegen het Ierse elftal.

In 2012 speelden de landenteams voor het laatst in Ierland tegen elkaar. Ook toen won Griekenland. Jose Holebas maakte toen het enige doelpunt van de wedstrijd.

Favoriet

De Ieren kunnen dan wel een plaatsje onder Griekenland staan in Groep B van de EK kwalificaties, maar de bookmakers wijzen de Ieren aan als favoriet in dit duel tegen Griekenland. Het Ierse team wist in de poulefase in eigen land te winnen van Gibraltar met 3-0, maar verloor het duel tegen Frankrijk met 0-1.

Het Griekse team wist in Athene te winnen van Ierland, maar gemakkelijk was dat niet. Ook gingen de duels tegen Frankrijk (1-0) en Nederland (3-0) verloren en dat kan een reden zijn dat de bookmakers Ierland aanwijzen als favoriet. Ook staat het Ierse elftal bekend om de strijdlust die zij leveren in duels die op eigen bodem gespeeld worden. Ook Oranje wist er op 10 september niet gemakkelijk te zegevieren (1-2).

Odds Ierland – Griekenland

De bookmakers schalen de odds in dit geval het hoogst in bij een gelijkspel. Als de landenteams de punten met elkaar delen in Dublin, dan scoren voetbalgokkers met een correcte voorspelling op een gelijkspel tot 3.10 keer het speelbedrag terug.

Bij winst van het Griekse elftal scoren voetbalgokkers niet veel minder. De hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem bij een zege van Griekenland staat op maximaal 3.00 keer het speelbedrag ingeschaald.

Dan de quoteringen bij een overwinning van Ierland. De bookmakers odds lopen op tot maximaal 2.40 keer de inleg als het Ierse elftal wint van Griekenland.

Wedden op Voetbal

Het barst de hele week al van de mooie wedstrijden en hoge quoteringen bij elke poule in de EK kwalificatie. De wedstrijd Nederland – Frankrijk is een echte kraker, maar voetbalgokkers zetten ook vele andere wedstrijden in. Welke land kwalificeert zich al voor het EK 2024 dat in Duitsland gehouden wordt en welke landen gaan het elkaar nog lastig maken?

Ook Wedden op Voetbal? Doe dat dan op een veilige en verantwoorde manier door mee te spelen via de bookmakers op Wedden op Sport. De wedstrijd Ierland – Griekenland staat gepland op vrijdag 13 oktober en wordt om 20:45 uur gespeeld in het Aviva Stadion te Dublin. Speel mee en scoor de beste deals!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.