Eredivisietopper Ajax - PSV zorgt voor topodds bij bookmakers

Aanstaande zondag is de Johan Cruijff Arena het decor voor de voetbaltopper tussen Ajax en PSV. Dit Eredivisieduel volgt nadat beide teams puntverlies leden in de vorige speelronde. Voor zowel Ajax als PSV telt dus alleen de overwinning. Het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden met twee gemotiveerde teams. De bookmakers zijn alvast aan de warming up begonnen en maken het nog spannender door zeer hoge odds te hanteren bij deze eerste Nederlandse voetbaltopper van 2020!

Historie

Wedstrijden tussen Ajax en PSV staan altijd garant voor hoogstaand voetbal, veel spanning en sensatie. De laatste drie keer dat PSV naar Amsterdam ging, moest het met lege handen terug naar Eindhoven. Aan het begin van dit voetbalseizoen moest de ploeg uit de Brabantse lichtstad haar meerdere erkennen in de ploeg van trainer Ten Hag tijdens de Johan Cruijffschaal: 2-0.

Vorig seizoen boekte de ploeg uit onze hoofdstad een 3-1 zege in de competitie, waardoor de titelstrijd beslist werd in het voordeel van Ajax. Twee jaar geleden werd het zelfs 3-0 voor de Amsterdammers. Eind 2016 boekte PSV voor het laatst een resultaat in deze lastige uitwedstrijd. De Eindhovenaren wisten Ajax toen op 1-1 te houden. Een jaar eerder scoorde PSV voor de laatste keer drie punten in de Arena. Op 4 oktober 2015 werd het 1-2 dankzij twee goals van Gaston Pereiro.

Favoriet

Wedden op Sport geeft wekelijks een analyse op topvoetbalwedstrijden en andere grote sportevenementen in de wereld. Dit keer is er echter maar heel moeilijk een echte favoriet aan te wijzen. Afgaande op de stand is het simpel: Ajax is eerste en PSV pas vijfde. Maar de huidige vorm van Ajax is niet veel beter dan die van de bezoekers. Ajax verloor drie van haar laatste vijf duels. De bookmakers kiezen desondanks toch de kant van de Amsterdammers getuige de odds die gehanteerd worden in het 1×2 spelsysteem. Check onderstaand overzicht en bepaal op wie jij je geld zet voor de komende topper tussen Ajax en PSV.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen laten niks aan het toeval over: Ajax is de topfavoriet! Een gokje op de thuisploeg levert je in de meeste gevallen zo’n x1,44 keer je inleg op. Let op: dit zijn gemiddelden, voor de actuele odds verwijzen we je naar onze bookmakerspagina.

Een gelijkspel zorgt voor een fors hogere uitkering. Mocht het duel zondag onbeslist eindigden, dan ontvangen spelers op een gelijkspel x5,00 het ingelegde speelbedrag op hun bankrekening. Een zege van PSV zorgt voor de hoogste odd. Als de Eindhovenaren de terugreis naar Brabant afleggen met drie punten op zak, dan ontvangen spelers die hierop gokken gemiddeld x5,75 keer hun inleg terug.

Wedden op Voetbal

Topduels als Ajax – PSV trekken veel mensen naar onze website. Hierdoor zien we telkens hogere odds bij deze voetbalwedstrijden. Een quotering van boven de vijf zien we eigenlijk nooit bij een ploeg als PSV. Profiteer dan ook van deze unieke kans om flink geld te verdienen aan Wedden op Voetbal! Bij Wedden op Sport zit je altijd goed, want wij werken alleen met betrouwbare wedkantoren, zoeken telkens de hoogste odds voor je op en helpen je om slim, maar vooral verantwoord mee te spelen!

Aarzel dus niet langer en waag die sprong! Voorspel de uitslag van Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven en zit tot de laatste seconde op het puntje van je stoel.

 

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.