Nacompetitie: welke Eredivisie ploeg gaat Europa in?

Woensdag 19 mei worden de halve finales in de Eredivisie play-offs afgewerkt. Feyenoord speelt een Rotterdamse derby tegen Sparta, terwijl FC Utrecht en FC Groningen het in de andere halve finales tegen elkaar zullen opnemen. De winnaars plaatsen zich voor de finale van zaterdag 22 mei. Alleen de winnaar plaatst zich voor de Conference League, het nieuwe Europese voetbaltoernooi. Voorspel wie het laatste ticket voor Europees voetbal pakt via Wedden op Sport en scoor de beste online gokdeals!

Historie in de Eredivisie play-offs

Voor Feyenoord is deelname aan de play-offs eerder een teleurstelling dan een beloning. Hoe anders is dit voor stadsgenoot Sparta Rotterdam, dan tegen alle verwachtingen in de play-offs haalde. In de eerste halve eindstrijd staan bij clubs uit Rotjeknor tegenover elkaar in de Rotterdamse Kuip.

FC Utrecht sloeg zeer ambitieuze taal uit aan het begin van dit seizoen, maar in de Eredivisie bleek Utrecht geen moment mee te kunnen doen met de topploegen. Wél zette het een sterke laatste serie neer, waardoor het zich achter Feyenoord als tweede plaatste voor deze play-offs. FC Groningen had een soortgelijk seizoen. Ook de noordelingen stonden lange tijd lager dan verwacht, maar wist op het einde toch nog een play-offs ticket in de wacht te slepen. Mede dankzij Arjen Robben, die ook woensdag tegen FC Utrecht weer van de partij zal zijn.

Favorieten in de Eredivisie play-offs 2020 – 2021

Vooraf zijn Feyenoord en FC Utrecht de grote favorieten om de finale te bereiken. FC Groningen heeft met Arjen Robben natuurlijk wel een flinke troef achter hand. Robben werd zondag tegen PEC Zwolle zelfs gespaard, net als onder meer Alessio da Cruz, zodat hij volledig fit aan de aftrap kan verschijnen. Toch is Groningen samen met Sparta de underdog in deze halve eindstrijd.

Dat FC Utrecht tot de favorieten behoort, is best opmerkelijk. De ploeg roerde zich dit seizoen flink op de transfermarkt, maar overtuigde desondanks maar zelden. Afgelopen zondag speelde het 1-1 tegen PSV. Toch zien de bookmakers de Domstedelingen als favoriet in de Eredivisie play-offs.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen voor de twee halve finales staan zo scherp, dat je als echte voetbalpunter bijna wel mee moet spelen. Het is maar de vraag of de finale van zaterdag 22 mei ook zulke odds oplevert!

Bij Feyenoord – Sparta wordt er maximaal x1,50 keer je speelbedrag uitbetaald als je een winnende voorspelling plaatst op Feyenoord. Gok jij op winst voor Sparta? Dan loopt de winstbonus op naar maximaal x5,90! Een gelijkspel, en dus verlenging, staat bij de bookies momenteel op x4,15.

Bij FC Utrecht – FC Groningen wordt er x1,79 keer je inleg uitbetaald als je een winnende weddenschap achterlaat op FC Utrecht. Denk jij dat Robben en co weer gaan vlammen? Speel dan op winst voor Groningen in de Galgenwaard en ontvang maximaal x4,15 keer je inzet als jouw voorspelling correct is! Ook hier betekent een gelijkspel verlenging. De bonus voor punters die hierop spelen, wordt al uitgekeerd na de reguliere speeltijd en bedraagt gemiddeld x3,60 keer het ingelegde speelbedrag.

Wedden op Voetbal

De reguliere competitie in de Eredivisie zit erop, maar de play-offs en de promotiewedstrijden zijn nog in volle gang. Pak de laatste winstbonussen van dit voetbalseizoen in de Eredivisie en scoor de beste online deals via Wedden op Sport! Wedden op Voetbal is extra leuk als het er echt om gaat en de play-offs zijn bij uitstek wedstrijden waar het alles of niets is. Wordt het alles voor jou? Plaats dan nu je weddenschap op de halve finales en de finale van zaterdag 22 mei!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.