Eredivisie wedden op Rotterdamse derby: Feyenoord - Sparta

In de Eredivisie staat aanstaande zondag de Rotterdamse derby Feyenoord – Sparta gepland. De bookmakers keren hoge odds uit voor deze beladen derby die dit keer in De Kuip gespeeld wordt. Wedden op Feyenoord – Sparta? Speel mee via Wedden op Sport en scoor de beste bookmakersdeal bij deze Eredivisie stadsderby.

Historie Feyenoord – Sparta

De Rotterdamse derby wordt een ontmoeting met de nummer drie Feyenoord en nummer zestien Sparta in de Eredivisie. Tot nu toe haalde Feyenoord 42 punten binnen. Sparta heeft er slechts veertien en strijdt met Fortuna Sittard en PEC Zwolle om degradatie.

Vorig weekend werd er niet gespeeld en dus is het al bijna twee weken geleden dat Feyenoord en Sparta hun laatste duel speelde. Beide teams speelden een thuisduel.  De ploeg van trainer Arne Slot won toen nog met 1-4 van N.E.C. Nijmegen. De Spartanen verloren hun duel tegen FC Utrecht met 0-3.

De ontmoetingen tussen de Rotterdamse ploegen zijn altijd beladen. Beide teams willen niet aan elkaar onderdoen. De laatste keer dat Sparta in de Kuip op bezoek kwam, wonnen de Feyenoorders het duel met 2-0. De laatste keer dat de Spartanen kwamen winnen, was op 26 maart 2000. Bijna 22 jaar gelden werd het 1-2 in het voordeel van Sparta.

Favorieten

Je zult er niet van staan te kijken dat de online bookmakers Feyenoord als favoriet van deze wedstrijd aanwijzen. Feyenoord staat derde en Sparta pas veertiende. Bovendien heeft de ploeg van trainer Slot twee topscoorders van de Eredivisie in het elftal. Brian Linssen staat tweede met elf goals en zes assist in dit seizoen van de Eredivisie. Guus Til staat daar met elf goals en twee assist net een plaatsje onder. Maar derby’s zijn wel vaker een grote uitdaging gebleken om ze vooraf juist te voorspellen. Wil je een poging doen? In onderstaand overzicht vind je de gemiddelde quoteringen die de bookmakers hanteren in de pre-fase.

Odds Feyenoord – Sparta

De hoogste quotering die de bookmakers voor je paraat hebben staan, wordt uitgekeerd als Sparta zondag wint in de Kuip. De bookies keren x10.00 keer de inleg uit aan de spelers die vooraf een zege van de Spartanen hebben ingevuld.

In het 1×2 spelsysteem wordt een pre-odd van x5.00 keer je inleg gehanteerd als de Rotterdamse ploegen de punten gaan delen. Op een overwinning van Feyenoord zal het meest ingezet worden. Vandaar dat de bookies x1.28 keer je speelbedrag hanteren als de ploeg van trainer Slot wint.

Wedden op Voetbal

Wedden op Eredivisie duels is leuk, maar een derby maakt het nog net iets interessanter. Dat komt omdat de wedstrijd meer beladen is, de sfeer is vaak om te snijden en quoteringen zijn vaak net iets hoger ingeschaald. Het maakt veel los bij spelers en supporters, want een derby verloopt vaak anders dan men van tevoren verwacht had.

Wil jij ook een poging gaan wagen en de juiste voorspelling achterlaten bij de bookmakers? Speel dan mee en ga Wedden op Voetbal. Op onze website vind je de eerlijkste bookmakers waar je de beste deals kunt maken. Feyenoord – Sparta spelen zondag 6 februari om 12:15 uur al dus wees er snel bij en vul je voorspellingen in.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.