Eredivisie: wedden op PSV Eindhoven - NEC Nijmegen

Deze week spelen alle Eredivisie clubs op woensdagavond 11 mei de 33ste speelronde van de competitie. PSV treft in eigen Philips Stadion N.E.C. uit Nijmegen. PSV moet winnen, maar dat geldt ook voor de Nijmeegse ploeg die nog Europees voetbal kan halen. Wil je wedden op PSV Eindhoven – N.E.C. Nijmegen? Check dan de quoteringen bij de bookmakers op Wedden op Sport en speel mee. 

Historie PSV – N.E.C.

PSV Eindhoven kan nog kampioen worden van Nederland, maar die kans is na zondag wel heel klein geworden. De ploeg van trainer Roger Schmidt moest winnen van Feyenoord, maar kwam in de Kuip niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Koploper Ajax liet ook punten liggen bij AZ. In Alkmaar werd het 2-2 en daar hadden de Eindhovenaren van kunnen profiteren. De Ajacieden kunnen woensdag kampioen worden tegen sc Heerenveen ongeacht wat PSV nog doet tegen N.E.C. Nijmegen. Als Ajax verliest en PSV wint, is er nog hoop voor de Eindhovense ploeg.

NEC Nijmegen speelt voor Europees voetbal. De ploeg van trainer Rogier Meijer staat negende en mist daarmee net de boot voor Europees voetbal. De achtste plek is te halen voor N.E.C. Nijmegen. Daar staat nu sc Heerenveen dat met 38 punten evenveel punten heeft als de Nijmeegse club.

Favorieten

De Eindhovense ploeg verliest niet vaak van NEC. Dat heeft er ook mee te maken dat de Nijmeegse club niet altijd uitkomt in de Eredivisie. Dit seizoen wisten de Eindhovenaren nog wel op het nippertje te winnen in de Goffert. Het werd er 1-2 voor PSV en dus zien de bookmakers de Brabanders ook voor de thuiswedstrijd als favoriet van dit duel.

Ook een blik op de ranglijst zegt veel. PSV Eindhoven staat daarop tweede en neemt het op tegen de nummer negen van de Eredivisie en dat is N.E.C. Nijmegen. Dat plekje in de middenmoot – het linkerrijtje nog wel – is voor een promovendus meer dan knap te noemen.

Odds PSV – NEC

Dan de bijbehorende pre-odds voor dit duel. De quoteringen wijken nogal uit elkaar. Mocht de Nijmeegse ploeg komen winnen in het Philips Stadion dan zijn de bookmakers bereid om diep in de buidel te tasten. De bookies keren tot maximaal x16.00 keer je inleg uit als NEC wint.

In het 1×2 spelsysteem vonden we ook een hoge pre-odd bij een gelijkspel. Als de ploegen in Eindhoven de punten delen, dan kan je daar maximaal x8.50 keer de inleg mee winnen.

Dan de quotering bij winst van PSV. Een zege van de nummer twee in de Eredivisie staat bij de bookmakers op gemiddeld x1.18 keer je speelbedrag ingedeeld.

Wedden op Voetbal

Iedereen kan Wedden op Voetbal, maar het is slim om je goed voor te bereiden op het maken van een weddenschap. Lees de voorbeschouwingen op Wedden op Sport en vergelijk de bookmakers met elkaar om te ontdekken welke de beste odds hebben die passen bij jouw voorspellingen.

Vul je voorspellingen ook op tijd in. Als je wedt via de pre-fase dan kun je dat doen tot woensdagavond 20:00 uur. Dan begint PSV – NEC aan de wedstrijd in Eindhoven. Vanaf dit tijdstip kun je wel overschakelen naar live betting. Dan speel je live mee voor hoge odds. Wedden op Sport wenst je succes bij het juist voorspellen van het duel PSV – NEC!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.