Eredivisie wedden op Klassieker Feyenoord - Ajax

Aanstaande zondag wordt de eerste Klassieker van dit seizoen gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Feyenoord en Ajax treffen elkaar net nu ze beide in de top drie van de Eredivisie staan. De ploegen hebben ook nog eens evenveel punten. Gaan de aartsrivalen de strijd aan voor drie punten of gaan Rotterdam en Amsterdam de punten delen? Bij Wedden op Sport vind je hoge pre-odds en de beste bookmakers deals voor deze Klassieker in Rotterdam! 

Historie Feyenoord – Ajax

De laatste keer dat Feyenoord – Ajax in de Eredivisie werd gespeeld was op 9 mei dit jaar. De Klassieker eindigde toen in 0-3 voor de ploeg uit Amsterdam. Ook het KNVB bekerduel uit 2019 eindigde in 0-3 voor Ajax. De laatste twee duels waren de Ajacieden dus de baas in De Kuip.

In de Eredivisie editie van Feyenoord – Ajax uit 2019 waren het de Rotterdammers die een ruime zege wisten te boeken. Feyenoord liet Ajax alle hoeken van het veld zien en stuurden haar eeuwige aartsrivaal met een 6-2 nederlaag terug naar huis. In totaal is de Klassieker 96 keer gehouden in Rotterdam. Daarvan won Ajax 36 keer. Feyenoord wist 34 keer te winnen en werd de wedstrijd 26 keer onbeslist.

Favorieten Feyenoord – Ajax

Beide ploegen hebben 36 punten in de Eredivisie. De Ajacieden staan tweede door een iets beter doelsaldo dan de Rotterdammers die op de derde plaats staan. PSV Eindhoven is sinds vorig weekend eerste met 37 punten. Voor de Klassieker in Rotterdam wijzen veel bookmakers Ajax aan als favoriet. Dit heeft vooral te maken met de topprestaties die de Ajacieden hebben geleverd in de UEFA Champions League. Feyenoord boekte ook veel goede resultaten in de Europa Conference League, maar dat weegt toch niet zo zwaar als het toernooi op het hoogste voetbaltoernooi van Europa. Maar de rivaliteit zal zondag ook sterk meespelen in het bepalen van de sterkste tegenstander.

Odds Feyenoord – Ajax

De bookmakers zijn niet karig met de pre-wedstrijd quoteringen voor Feyenoord – Ajax. De pre-odds staan het hoogste bij een weddenschap op drie punten van Feyenoord. Als Feyenoord wint in deze 97ste Klassieker in Rotterdam, dan betalen de bookmakers maximaal x4,20 keer je speelbedrag uit.

Een zege van Ajax levert bij de bookmakers bijna het dubbele van je inleg op. Wedden op Sport vond in het 1×2 spelsysteem pre-odds die oplopen tot maximaal x1,82 keer je speelbedrag dat je inzet op een Amsterdamse driepunter.

De quoteringen die de bookies aanhouden bij een puntendeling zijn weer veel hoger ingeschaald. De maximale odd bij een gelijkspel tussen Feyenoord – Ajax staat op een maximale bonus van x4,00 keer de inleg. De bookmakers geven duidelijk aan dat Ajax dus topfavoriet is van dit duel in de havenstad.

Wedden op Voetbal

De Klassieker is een fantastisch duel om te kijken en om op te Wedden op Voetbal. Speel wel atijd veilig, verantwoord en bewust. Kies voor de betrouwbare sportsbooks die Wedden op Sport aanbiedt. Zo beperk je de risico’s en verhoog je winstkansen!

Wil je ook wedden op voetbal? Dan is het goed om te weten wanner Feyenoord – Ajax wordt gespeeld. De wedstrijd wordt op zondag 19 december gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Het duel begint om 14:30 uur. Zorg dus dat je voor die tij een voorspelling hebt geplaatst als je meespeelt via de pre-fase. Live wedden is mogelijk vanaf zondagmiddag half drie tot het einde van de wedstrijd.  De winnende deals scoren doe je niet zonder Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.