Eredivisie voetbal: Wedden op Feyenoord - FC Twente

Komende zondag speelt Feyenoord een thuiswedstrijd tegen FC Twente. De ploeg uit Enschede begon het seizoen met een overwinning op Fortuna Sittard (2-0) en Feyenoord boekte in Zwolle een moeizame maar wel verdiende 0-2 overwinning op PEC Zwolle. Beide ploegen beginnen dus met een gelijk aantal punten aan deze onderlinge ontmoeting en dat zorgt voor extra spanning! De bookmakers zetten hun geld op Feyenoord en wat verwacht jij? Drop je voorspelling via Wedden op Sport en pak die hoogste odd!

Historie

In de laatste vijf ontmoetingen tussen Feyenoord en FC Twente (in de Eredivisie) won de ploeg uit Rotterdam telkens. Vorig jaar werd het in Rotterdam zelfs 5-1. Een seizoen eerder eindigde het duel in De Kuip in 2-1. In de aanloop naar dit seizoen oefenden beide clubs nog tegen elkaar. Toen werd het in Rotterdam – voor een beperkt aantal toeschouwers: 0-0.

FC Twente haalde in 2013 voor het laatst drie punten op bij Feyenoord. De ploeg uit Enschede won met 1-4 en liet de Rotterdammers gedesillusioneerd achter. In datzelfde jaar speelden beide teams in Enschede ook gelijk tegen elkaar en dat is voorlopig de laatste puntendeling in officiële duels tussen Feyenoord en FC Twente: 0-0.

Favorieten

Bij de bookmakers behoort Feyenoord tot de favorieten voor de landstitel. Het is dan ook niet geheel onlogisch dat Feyenoord in deze thuiswedstrijd tegen Twente ook naar voren geschoven wordt als de ploeg met de hoogste winstkansen.  Zeker gezien de H2H statistieken die we zojuist in de historie al behandelden.

Gezien het vertoonde spel in de eerste speelronde ontlopen beide ploegen elkaar weinig. Twente maakte tegen Fortuna wel een frisse indruk, terwijl Feyenoord in Zwolle vooral bij momenten goed spel vertoonden. Maar daarna zich weer lieten terugzakken tegen een aanvallend ingesteld Zwolle dat desondanks maar weinig kansen kreeg.

Nu Feyenoord voor het eerst dit seizoen thuis speelt, zal dat wel anders verlopen en dat is voor de bookies reden om Feyenoord toch als de absolute favoriet naar voren te schuiven. Het merendeel van de spelers bij Wedden op Sport gaat daar in mee, hetgeen betekent dat de pre-wedstrijd quoteringen voor elke andere uitslag dagelijks nog stijgen!

Odds

De winstuitkering voor gokkers die spelen op een zege van Feyenoord ligt op dit moment op een gemiddelde van x1,40 keer je inleg. Speel je op een gelijkspel? Dan liggen te potentiele uitbetalingen een stuk hoger! Gemiddeld kom je dan uit op x4,85 keer het ingelegde aantal euro’s.

Echt veel geld wordt er uitgekeerd als Twente uit Rotterdam vertrekt met een zege op zak. In dat geval ontvangen spelers die in het pre-match stadium hebben ingezet bij de online bookmakers gemiddeld x6,25 keer hun inleg retour!

Een leuke extra kans heb je als je gokt op 0-0. Kies dan in het speltype ‘beide teams scoren’ en de uitkering bij een brilstand komt gemiddeld uit op een ruime verdubbeling van je inleg: x2,16 bij TOTO.nl!

Wedden op Voetbal

Iedereen is er vol van: eindelijk wordt er weer professioneel voetbal gespeeld in Nederland! De kijkcijfers op de diverse betaalzenders zijn hoger dan ooit, de stadions (helaas) nog lang niet vol. Voetbalfans verzamelen zich in de tijd vooral online en Wedden op Voetbal gebeurt dan met name via de legale online wedkantoren. Dat betekent dat er een goede cashflow is en dat de bookies geneigd zijn hun inzet te verhogen!

Met andere woorden: de sterren staan gunstig. Het blijft natuurlijk wel opletten, want heb je het niet goed? Dan ben je je inleg kwijt. Neem dus geen onnodige risico’s. Houd het leuk en spannend! Want Wedden op Voetbal is vooral fun, met een leuke kans op een beloning in euro’s.

Heb jij voetbalkennis? Dan profiteer jij er dubbel en dwars van als jij een goede voorspelling weet te plaatsen via Wedden op Sport! Denk jij te weten hoe Feyenoord – FC Twente eindigt? Aarzel dan niet en speel mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.