Eredivisie sluit 2023 met duel AZ Alkmaar - PSV Eindhoven

De Eredivisie sluit het jaar 2023 af met het topduel AZ Alkmaar – PSV Eindhoven in het AFAS Stadion. Het is de laatste wedstrijd van het zondagprogramma in de laatste speelronde van het kalenderjaar. Blijft PSV ongeslagen door ook van AZ in Alkmaar te winnen of weten de Alkmaarders het thuispubliek te trakteren met een knallende zege op PSV? Scoor via de betrouwbaarste bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Historie AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

AZ Alkmaar en PSV Eindhoven speelden op 28 mei dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar in Alkmaar. In het AFAS Stadion waren de Eindhovenaren met een 1-2 zege een maatje te groot voor de Noord-Hollandse formatie. AZ wist vorig seizoen wel drie punten te pakken in Eindhoven. In het Philips Stadion versloeg AZ de Eindhovenaren met 0-1.

Op 21 maart 2021 wisten de Alkmaarders voor het laatst thuis drie punten te behouden in de wedstrijd tegen PSV. Op die dag scoorde AZ tweemaal en kwam er geen doelpunt van de Eindhovenaren. AZ-spelers Jesper Karlsson en Teun Koopmeiners scoorden toen voor AZ. Beiden spelen inmiddels voor een andere ploeg.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen PSV Eindhoven in dit duel aan als favoriet. Dat heeft de ploeg van trainer Peter Bosz vooral te danken aan de reeks ongeslagen wedstrijden. De Eindhovense ploeg heeft dit seizoen nog geen punt gemorst in de Eredivisie en staat op het punt het clubrecord van zeventien ongeslagen duels op rij te gaan breken.

Snoept AZ Alkmaar punten weg voor de neus van de huidige koploper in de Eredivisie? Dan kunnen daar torenhoge beloningen mee gescoord worden bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport. vergelijk de torenhoge odds bij winst van van de huidige nummer drie of bij een gelijkspel.

Odds AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

De Nederlandse wedkantoren pakken dit jaar nog even flink uit met hoge quoteringen. De hoogste odds bij dit duel kunnen gescoord worden bij een overwinning van AZ en bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen op 4.00 keer de inleg als AZ de thuiswedstrijd wint.

Mochten de ploegen de punten met elkaar gaan delen in Alkmaar, dan laat PSV de eerste punten van het seizoen liggen en kunnen voetbalgokkers tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag scoren bij een correcte weddenschap op een gelijkspel.

Dan de odds bij een zege van PSV. Mocht de ploeg van trainer Bosz winnen, dan keren de bookmakers op Wedden op Sport tot maximaal 1.89 keer het speelbedrag uit. Een torenhoge odds bij een ploeg die dit seizoen nog geen punt heeft verspeeld.

Wedden op Voetbal

De zestiende speelronde van de Eredivisie is de laatste van dit kalenderjaar. met AZ – PSV staat er een mooie affiche op het programma. Wil je ook veilig en bewust meespelen en een beloning scoren bij de Nederlandse bookmakers. Ook Wedden op Voetbal? Speel via Wedden op Sport mee, want dan ben je er zeker van dat je weddenschappen bij betrouwbare bookmakers terechtkomen.

De Eredivisie kraker AZ Alkmaar – PSV Eindhoven staat gepland op zondag 17 december om 20:00 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar. Speel mee en pak de laatste beloningen van de bookmakers in 2023!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.