Eredivisie odds SC Cambuur - AFC Ajax

In de Eredivisie neemt SC Cambuur het aanstaande zondag op tegen AFC Ajax uit Amsterdam. De Ajacieden boekte vorig weekend na lange tijd weer een overwinning. Onder leiding van de nieuwe (interim-)trainer John Heitinga versloeg het Excelsior met 1-4. Cambuur moet thuis drie punten pakken om uit de rode zone te komen. Maar tegen Ajax is dat niet gemakkelijk natuurlijk. Speel mee en scoor hoge odds bij Wedden op Sport!

Historie SC Cambuur – AFC Ajax

In het Cambuur Stadion weet AFC Ajax de Friese ploeg in de meeste wedstrijd wel te slim af te zijn. Vorig seizoen werd het 2-3 in Leeuwarden, maar was het geen gemakkelijke overwinning voor de Ajacieden. In 1999 wonnen de Friezen voor de laatste keer thuis van AFC Ajax. Op 11 april dat jaar slaagde Cambuur erin de Ajacieden met 4-1 te overmeesteren. Na dit competitieduel won Ajax alle ontmoetingen met de ploeg in Leeuwarden.

In de KNVB Beker liep Ajax ook eens tegen de lamp bij SC Cambuur. De Amsterdammers verloren de achtste finale van het bekertoernooi op 15 december 2016 van Cambuur. Op die dag werd het 2-1 in Leeuwarden en bekerde Cambuur door naar de kwartfinales van de beker.

Favorieten

Uit de historie is wel af te lezen dat Ajax weinig wedstrijden verliest in Leeuwarden. In de meeste gevallen pakken de Amsterdammers drie punten mee uit de Friese hoofdstad. De Nederlandse online bookmakers gaan er vanuit dat dit zondag ook weer gaan gebeuren. Daarom staan de odds het hoogst bij een zege van SC Cambuur.

In de Eredivisie staat Ajax Amsterdam op de vierde plaats. Cambuur vinden we terug op plaats zeventien. De Friese ploeg heeft 25 punten dan de tegenstander van zondag uit onze hoofdstad. Ook dat nemen de bookmakers mee in het bepalen van de odds in de pre-wedstrijd fase.

Odds SC Cambuur – AFC Ajax

De Nederlandse bookmakers keren bij dit duel de hoogste quoteringen uit bij een overwinning van SC Cambuur. Bij Unibet.nl kun je quoteringen vinden die oplopen tot maximaal 10.50 keer het speelbedrag bij een zege van SC Cambuur.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 6.40 keer de inleg. Ook deze odd is te vinden bij Unibet.nl!

Een zege van Ajax is bij de bookies tot 1.27 keer je speelbedrag waard. BetCity hanteert hierbij momenteel de hoogste quoteringen, maar houd de wedkantoren goed in de gaten als jij de hoogst mogelijke odds wil scoren.

Wedden op Voetbal

Wedden op Sport zet zich in om veilig en verantwoord te kunnen Wedden op Voetbal. Alle bookmakers op onze bookmakerspagina hebben een Nederlandse licentie van de KSA en mogen daarom voetbalweddenschappen aanbieden in ons land. Zelf ben je als voetbalgokker ook verantwoordelijk voor veilig en bewust voetbalgokken. Lees onze wedtips en speelstrategieën eens door om je goed voor te bereiden op een wedden schap en de kans op winst te verhogen.

Wedden op SC Cambuur – AFC Ajax? De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 5 februari om 12:15 uur in het Cambuur Stadion te Leeuwarden. Ga naar de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport en scoor de hoogst mogelijke pre-odds of speel live mee op Cambuur – Ajax! Voor welk speltype je ook gaat, Wedden op Sport wenst je veel geluk bij het maken van de perfecte deal.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.