Eredivisie odds: NEC Nijmegen - Feyenoord

In de achtste speelronde van de Nederlandse Eredivisie seizoen 2022 – 2023 speelt Feyenoord Rotterdam uit bij N.E.C. Nijmegen. Bij de thuisploeg keert doelman Jasper Cilessen terug van Oranje waarmee hij afgelopen week van Polen en België won. En bij Feyenoord staat Justin Bijlow onder de lat, de doelman die niet mee mocht doen van bondscoach Louis van Gaal. Voorspel NEC – Feyenoord via Wedden op Sport en scoor de beste voetbalgok odds!

Historie NEC – Feyenoord

Wedstrijden tussen N.E.C. Nijmegen en Feyenoord Rotterdam kwamen de afgelopen jaren weinig voor, omdat de Nijmeegse club niet in de Eredivisie speelde. Vorig seizoen hield NEC als promovendus knap stand waardoor ze dit jaar opnieuw op het hoogste niveau mogen acteren.

Vorig seizoen eindigde NEC Nijmegen – Feyenoord Rotterdam in een 1-4 overwinning voor de bezoekers uit Rotterdam-Zuid. Grote man toen was Kokcu die met twee treffers een flink aandeel in de eindstand had. De laatste keer dan NEC van Feyenoord won? Dat was op 20 december 2015. Het werd toen 3-1 in de Goffert.

Favoriet bij NEC – Feyenoord

Het is dan ook niet raar dat de online bookmakers voor Feyenoord kiezen als de favoriet in dit Eredivisie duel. Feyenoord staat momenteel op een vierde plek en staat daarmee zeven plaatsen hoger dan de thuisploeg. NEC pakte dit lopende seizoen tot nu toe acht punten, Feyenoord heeft er twee keer zoveel: zestien.

De laatste duels voor de interlandbreak verliepen voor beide clubs zonder succes. Feyenoord verloor de topper van PSV met 4-3 en NEC hield aan de trip naar Utrecht slechts één puntje over: 0-0.

Odds

Bij de Sportsbooks zien dat de hoogste odds worden uitgekeerd als NEC zondagmiddag van Feyenoord wint. Pakt de thuisploeg net als in 2015 drie punten? Dan ontvangen punters die op NEC gokten als winnaar een maximale winstbonus van x5,60.

Het ingelegde speelbedrag op een gelijkspel wordt maximaal x4,35 keer zoveel waard als beide clubs komende zondag de punten netjes verdelen in Stadion De Goffert.

De hoogste winstkansen heb je volgens de bookmakers bij een weddenschap op een winnend Feyenoord. Als deze voorspelling de juiste blijkt te zijn, dan wordt er maximaal x1,62 keer het speelbedrag uitbetaald aan alle voetbalgokkers die in het 1X2 spelsysteem kozen voor Feyenoord als winnaar.

Wedden op Voetbal

De Nederlandse Eredivisie trekt wekelijks vele voetballiefhebbers naar de stadions, tv en goksites. Tussen alle voetbalgokkers zitten wekelijks winnaars en verliezers. Zorg dat jij je winstkansen vergroot door eerst onze kennisbank te raadplegen, de voorbeschouwingen goed door te nemen en door verantwoord te Wedden op Voetbal!

Het duel NEC – Feyenoord begint zondag 2 oktober om 14:30 uur. Zet dus tijdig in om de pre-odds te scoren of pak de beste odds bij het live gokken door vanaf 14:30 uur in te loggen via de Wedden op Sport bookmakerspagina.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.