Eredivisie odds: NEC Nijmegen - Ajax Amsterdam

Ajax speelt haar eerste competitiewedstrijd van het jaar 2023 in Nijmegen. De Amsterdammers zullen het daar in De Goffert opnemen tegen NEC. Voorspel wie dit duel uit de vijftiende speelronde van de Nederlandse Eredivisie wint en pak de beste online voetbalgok deals bij NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam door mee te spelen via Wedden op Sport!

Historie NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam

In de voorgaande drie onderlinge duels was Ajax telkens de winnende formatie. Vorig seizoen was dat echter heel nipt. In De Goffert moest supersub Brian Brobbey eraan te pas komen om de drie punten veilig te stellen. De sterke spits van Ajax schoot in de 88e minuut de 0-1 binnen en dat was tevens de eindstand. Omdat dit in speelronde 30 gebeurde, bleek die zege achteraf de sleutel tot de landstitel.

De laatste keer dat Ajax punten verspeelde tegen NEC Nijmegen was in 2016. Ajax bleef toen in de Johan Cruijff Arena steken op 2-2 en dat punt werd destijds door NEC als een overwinning gevierd. Waarschijnlijk zal de huidige trainer van NEC, Rogier Meijer, dit keer ook direct tekenen voor een punt tegen de Amsterdammers.

Favoriet bij NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam

De online bookmakers gaan in hun odds indeling uit van een Amsterdamse zege. Dit is natuurlijk omdat Ajax vanuit het verleden een veel grotere club is dan NEC. Maar het heeft ook vooral te maken met de huidige ranglijst in de Nederlandse Eredivisie. Na veertien speelronden staat de club uit Nijmegen negende. Ajax is na evenveel duels de nummer twee. De Amsterdammers hebben dertig punten, tegenover de zeventien van NEC.

Eind december werden er door beide ploegen nog oefenduels afgewerkt om zodoende zo optimaal mogelijk aan dit Eredivisieduel te beginnen. Ajax versloeg daarin Telstar met 5-0 en NEC ging koppie onder in en tegen Emmen: 3-2 voor FC Emmen.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen lopen het hoogste op als thuisploeg NEC erin slaagt om Ajax te verslaan. Bij een Nijmeegse driepunter gaan Voetbalgokkers die dit vooraf al voorspelden ook uit hun dak, want ze kunnen tot maximaal 8,00 keer hun ingelegde speelbedrag winnen als Ajax verliest van NEC!

Als Ajax haar favorietenrol waarmaakt, dan zakken de maximale pre-wedstrijd odds een flink eind. Maar de winstkans is bij deze weddenschap wel een stuk groter! Wedden op Sport vond bij Unibet.nl de beste deal voor een Amsterdamse zege: 1,39 keer je inleg als Ajax in Nijmegen van NEC wint.

Wordt het een gelijkspel en houden beide clubs slechts één punt over aan dit Eredivisie duel? Dan zijn Voetbalgokkers die op een puntendeling hebben ingezet de enige echte winnaars! Zij pakken bij de betere, legale Nederlandse Sportsbooks tot maximaal 6,00 keer hun inzet. Deze odds worden onder meer door Bet365 en BetCity aangeboden.

Wedden op Voetbal

Bij Wedden op Sport kan je voorspellingen plaatsen op alle grote sportevenementen, races en wedstrijden. Wedden op Voetbal is bij al die sporten verreweg de populairste. Als het gaat om wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie, dan springt Ajax er bovenuit. Bij elke wedstrijd van de Amsterdammers zijn er honderden fans die geld verdienen aan een overwinning of nederlaag van AFC Ajax.

Ook fans van NEC Nijmegen zijn regelmatig online te vinden om de beste deals te scoren voor een wedstrijd voorspelling van hun club. Wedden op Sport heeft voor beide supportersschare de beste odds en deals op een rij gezet, zodat je in één keer kan zien waar je het meeste kunt winnen als je een correcte voorspelling weet te plaatsen. NEC Nijmegen – Ajax Amsterdam begint zondagmiddag om 14:30 uur. Zet dus in voordat de aftrap in De Goffert is verricht om je pre-odds voor NEC – Ajax te scoren!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.