Eredivisie odds: FC Utrecht - Ajax

Is de lijdensweg van Ajax ten einde nu er na de interlandbreak weer gevoetbald gaat worden in de Eredivisie? Dat is de vraag die veel mensen bezighouden die de wedstrijd FC Utrecht – Ajax willen voorspellen. Ajax moet winnen om niet nog dieper in de problemen te komen, maar Utrecht zal daar absoluut niet aan mee willen werken. Zij staan laatste en zien Ajax als aartsvijand nummer één. Speel mee met FC Utrecht – Ajax Amsterdam en pak de hoogste odds via Wedden op Sport!

Historie

Het zijn altijd leuke wedstrijden tussen Utrecht en Ajax. Afgelopen seizoen werd er in de Eredivisie ook weer voor elke meter gestreden. In Amsterdam leverde dat een 3-1 zege op, in de Galgenwaard eindigde het vorig seizoen in 0-2, ook in het voordeel van Ajax.

De Amsterdammers wonnen in de afgelopen vijf onderlinge duels sowieso het vaakst. In totaal boekten ze drie zeges, tegen eentje voor FC Utrecht. Eenmaal eindigde het gelijk. Dat was in 2021 toen in de Johan Cruijff Arena Ajax – FC Utrecht bij een 1-1 stand werd afgefloten.

Favoriet bij FC Utrecht – Ajax

Wie bij de online bookmakers vraagt wie er favoriet is, krijgt op dit moment steevast als antwoord: Ajax. En dat lijkt logisch, maar is het niet. De Amsterdammers zitten namelijk in een flinke vormcrisis, die zowel binnen als buiten het veld te voelen is. Utrecht zit nog dieper in de puree. Het ontsloeg zelfs al de trainer waarmee het dit seizoen begon. Michael Sliberbauer kon zijn spullen pakken en Ron Jans werd ‘ingevlogen’ om als reddende engel op te treden. Dat lukte tot nu toe nog niet, maar wie weet is het noodlijdende Ajax de springplank die Utrecht nodig heeft. De online bookmakerskantoren geloven daar nog niet in en stellen dat de Domstedelingen underdog zijn als er zondagmiddag in de Galgenwaard wordt afgetrapt.

Odds FC Utrecht – Ajax

De hoogste quoteringen bij de online bookmakers stijgen bij deze interessante voetbalpot naar hoge hoogten. De maximale winstbonus van x4,00 keer de inlegwaarde wordt behaald als Utrecht thuis van Ajax wint.

Een gelijkspel geeft vergelijkbare quoteringen. Bij de Nederlandse Sportsbooks zorgt dit voor een maximale bookmakersbonus van 3,90 keer het gekozen wedbedrag.

Wint Ajax in de Galgenwaard? Dan is dat de eerste zege van Ajax in de Nederlandse Eredivisie sinds 12 augustus! Het bezorgt de Amsterdammers dan eindelijk weer drie punten en levert voetbalgokkers tot maximaal 1,92 keer het ingelegde speelbedrag.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal maakt het volgen van voetbalwedstrijden in de Nederlandse Eredivisie nog spannender. Het competitieduel FC Utrecht – Ajax Amsterdam wordt gespeeld op zondag 22 oktober in Stadion Galgenwaard te Utrecht. Zet dus op tijd in om mee te kunnen spelen!

Verantwoord Wedden op Voetbal? Kies dan voor de bookmakers die je op onze site ziet staan. Deze zijn veilig, legaal en in het bezit van een Nederlandse goklicentie voor het aanbieden van online voetbalweddenschappen. Lees ook onze reviews en artikelen in de kennisbank om nog meer zekerheid in te bouwen. In alle gevallen speel bewust, stop op tijd en zet niet te hoog in!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.