Eredivisie odds: FC Twente - PSV Eindhoven

De Grolsch Veste is zaterdagavond het decor voor de Eredivisie topper FC Twente – PSV Eindhoven. Beide ploegen draaien bovenin mee, PSV is zelfs nog volop in de race voor de landstitel. Voorspel de uitslag via Wedden op Sport en scoor hoge odds bij een correcte voorspelling op deze Nederlandse competitietopper FC Twente Enschede – PSV Eindhoven!

Historie FC Twente – PSV Eindhoven

Wedstrijden in de Grolsch Veste staan altijd garant voor spektakel. In het goed gevulde stadion in Enschede is menig topclub uitgegleden over de Tukkers. PSV heeft ook al vijf seizoenen niet meer gewonnen bij FC Twente. De laatste keer dat de Eindhovenaren drie punten meenamen richting Brabant was op 24 oktober 2015.

Twente wist daarna PSV drie keer op een gelijkspel te houden als ze Eindhovenaren naar Enschede kwamen om te voetballen. Winnen zat er evenwel niet in voor de Tukkers. Een zege van FC Twente in eigen huis op PSV dateert al van 12 mei 2013. Het werd toen 3-1.

Favoriet bij FC Twente – PSV Eindhoven

Op papier is FC Twente dus een hele lastige tegenstander voor P.S.V. Toch zien de bookmakers de bezoekende formatie als favoriet. Dit heeft alles te maken met de uitslag van de wedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente, eerder dit seizoen.

In het Philips Stadion was PSV heer en meester. De ploeg van trainer Roger Schmidt versloegen hun collega’s die FC Twente trainer Ron Jans de wei in had gestuurd met overtuigende cijfers: 5-2. Toch kan je in het geval van FC Twente niet spreken van een underdog. Twente staat vierde en verloor in de tien competitiewedstrijden die het in 2022 speelde alleen maar van Ajax. En dat was dan ook nog een uitwedstrijd. In de KNVB beker ging Twente wél onderuit in de Grolsch Veste. AZ was daarin met 1-2 te sterk.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen bij FC Twente Enschede  – P.S.V. lopen flink op als je een winnende voorspelling weet te plaatsen. De hoogste bookmakersbonussen in de pre-fase staan bij een overwinning van de thuisploeg. Als de Twentse formatie weet te winnen van PSV, dan keren de online bookmakers maximaal x4,50 keer je inleg uit.

Sportwedders die kiezen voor PSV als winnaar moeten het in de pre-wedstrijd fase doen met maximale quoteringen die kunnen oplopen tot x1,79 keer het ingelegde speelbedrag.

Een voorspelling dat deze Eredivisie topper onbeslist eindigt zorgt weer voor hoge quoteringen. Het maximum bij een dergelijke weddenschap ligt bij de betere, legale, Nederlandse sportsbooks op x3,75 keer je inleg.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal is enorm populair in Nederland. Zeventien miljoen inwoners, zeventien miljoen bondscoaches. Deze uitspraak geldt ook voor de Eredivisie. Iedereen heeft wel een mening over de favoriet, uitslag of kansen voor beide elftallen.

Ben jij voetballiefhebber en breng je ook regelmatig tijd door bij het online gamen? Wellicht is het dan een mooie uitdaging om eens te voorspellen wat FC Twente Enschede – PSV Eindhoven gaat worden. Voorspel jij de juiste winnaar, uitslag of kies je voor het speltype waarmee jij kunt scoren? Dan ben jij straks de grote winnaar van deze Eredivisie topper!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.