Eredivisie odds: FC Groningen - Ajax

In de Eredivisie speelt Ajax uit bij het al gedegradeerde FC Groningen. Kan Ajax hier de matige resultaten van de afgelopen weken van zich afspelen en een aanzet maken tot een goede competitieslot? Voorspel FC Groningen – Ajax en scoor de beste Eredivisie odds via Wedden op Sport!

Historie

Het wordt de tweede confrontatie van dit seizoen tussen beide Eredivisie clubs. In Amsterdam wist Ajax tijdens speelronde twee een makkelijke overwinning te boeken op de Noordelingen. Op 14 augustus werd het maar liefst 6-0 voor de Amsterdamse Eredivisieclub.

In de laatste vijf onderlinge ontmoetingen wist FC Groningen overigens slechts één keer te winnen. Ook dat was in de eigen Euroborg. Op 40 oktober 2020 eindigde FC Groningen – Ajax in 1-0 dankzij een goal van Balk, vlak na rust. Afgelopen weekeinde speelde Groningen met 1-1 gelijk bij Go Ahead Eagles waardoor ze definitief degradeerde naar de Keuken kampioen Divisie. Ajax kwam tegen AZ niet verder dan 0-0, waardoor de tweede plaats vrijwel zeker uit het zicht is verdwenen.

Favoriet bij FC Groningen – Ajax

Aangezien FC Groningen al definitief gedegradeerd is en Ajax momenteel op een derde plek staat, kiezen de bookmakers bij hun voorspellingen voor Ajax als favoriet. Het kan echter natuurlijk ook bevrijdend werken voor Groningen dat ze nu zeker weten één van de degradanten te zijn. Vanuit die rol en underdogpositie is een verrassing nog best mogelijk. Vooral ook omdat Ajax de afgelopen tijd allesbehalve topvorm getoond heeft.

De favorietenrol die Ajax heeft, wordt zichtbaar in alle wedopties op dit Eredivisieduel, maar is misschien nog wel het meest zichtbaar in het 1X2 spelsysteem. Hieronder zetten we de beste pre-wedstrijd quoteringen uit dat speltype voor je op een rij.

Odds FC Groningen – Ajax

De online bookmakers die in Nederland legaal online voetbalweddenschappen mogen aanbieden betalen de hoogste winstbonus uit als FC Groningen erin slaagt Ajax te verslaan. De odds voor winst van FC Groningen lopen al snel op naar de dubbele cijfers en heeft momenteel een maximaal niveau van 12,00 keer het wedwaarde.

Eindigt dit Eredivisie duel uit speelronde 32 in een gelijkspel? Dan juicht er niemand, behalve dan de Voetbalgokkers die hun geld op deze uitslag hebben gezet. In de pre-fase levert deze weddenschap bij succes tot maximaal 6,00 keer het ingelegde speelbedrag op.

Wint Ajax en handhaaft het zich daarmee op de derde positie? Dan lopen de uitbetalingen via de Sportsbooks die in Nederland voetbalweddenschappen aan mogen bieden op tot een maximum van x1,25 keer het geldbedrag dat is ingevuld op het (online) wedformulier.

Wedden op Voetbal

Scoren bij FC Groningen – Ajax? Dan is Wedden op Voetbal is prima optie. Het maakt het kijken van dit Eredivisie duel bovendien een heel stuk spannender! Inzetten volgens de pre-wedstrijd quoteringen moet voor de aftrap plaatsvinden. In stadion Euroborg zal het duel op zondag 14 mei om 14:30 uur beginnen. Zet dus tijdig in!

Live gokken op FC Groningen – Ajax? Ook dat kan via Wedden op Sport.nl. Bekijk onze bookmakers vergelijkingspagina tijdens dit competitieduel en zie direct waar jou voorspelling het meeste kan opleveren. Speel wel altijd bewust, veilig en via betrouwbare wedkantoren. Alle odds en deals die op Wedden op Sport genoemd worden zijn afkomstig van gelicentieerde en legale Sportsbooks.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.