Eredivisie odds Excelsior Rotterdam - AZ Alkmaar

In de Nederlandse Eredivisie staat aanstaande zaterdag de wedstrijd Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar op het programma. Op Woudestein treffen de teams elkaar aan in speelronde elf van de Eredivisie. Welke ploeg gaat winnen of worden de punten gedeeld? Scoor de hoogst mogelijke odds bij het duel Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar via Wedden op Sport.nl!

Historie Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar

De wedstrijd van aanstaande zaterdag op Woudestein is er een tussen de huidige nummer zeven (Excelsior) en nummer twee (AZ Alkmaar) van de Nederlandse competitie. De Rotterdamse ploeg verloor haar laatste twee wedstrijden van de competitie. PEC Zwolle en FC Volendam waren een maatje te groot voor de Kralingens. AZ speelde afgelopen weekend de wedstrijd tegen NEC Nijmegen niet uit wegens het stilleggen van de wedstrijd om de situatie van NEC-speler Bas Dost. Een speelronde eerder werd er gewonnen bij sc Heerenveen.

Excelsior en AZ speelden op 23 oktober vorig jaar voor de laatste keer tegen elkaar. De Rotterdamse ploeg wist toen te winnen met 2-1 van de bezoekers uit Alkmaar. In het AFAS Stadion was AZ vorig seizoen vele malen sterker dan de Kralingens. In februari dit jaar versloeg AZ de Rotterdamse ploeg nog met 5-0!

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen AZ Alkmaar aan als favoriet van dit duel. Dat heeft vooral te maken met de stand op de ranglijst van de Eredivisie. AZ is al lange tijd ongeslagen in de Nederlandse competitie. Excelsior begon het seizoen sterk, maar laat in de laatste speelronden steken vallen.

De hoogste pre-odds zijn dan ook te vinden bij winst van de Kralingens. Mochten de sportsbooks er helemaal naast zitten, dan kan dat gunstig uitpakken voor voetbalgokkers die op winst van Excelsior of een gelijkspel hebben ingezet. Maar ook bij een zege van de favoriet van dit duel valt een leuke beloning te scoren.

Odds Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar

De wedkantoren bij Wedden op Sport zijn klaar voor de aftrap op Woudestein. Bij het duel Excelsior – AZ staan de hoogste quoteringen ingedeeld bij winst van de Kralingens. In het 1×2 spelsysteem kan tot maximaal 6.75 keer de inleg gewonnen worden bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdamse formatie.

Verdelen Excelsior en AZ de punten bij een gelijkspel? Dan kunnen voetbalgokkers tot 5.00 keer het speelbedrag teruggeboekt krijgen als het inderdaad een puntendeling wordt op Woudestein. Een inleg van tien euro wordt bij dit resultaat dus al snel vijftig piek waard!

Wedden op winst van AZ? Mocht de huidige nummer twee in de competitie winnen van Excelsior, dan keren de online bookmakers tot 1.43 keer het speelbedrag uit. Hieraan is af te lezen dat de Alkmaarders als favoriet van deze wedstrijd worden aangewezen.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is alleen leuk als het op een veilige en bewuste manier gebeurd. Speel altijd via betrouwbare bookmakerskantoren en stop op tijd. Op de bookmakerspagina van Wedden op Sport staan alleen de wedkantoren vermeld die in ons land voetbalweddenschappen mogen aanbieden. Vergelijk de bookies met elkaar en ontdek welk speltype en (combi)deals het beste bij je voorspellingen op Excelsior – AZ passen.

De Eredivisie wedstrijd Excelsior Rotterdam – AZ Alkmaar wordt gespeeld op zaterdag 4 november. Om 18:45 uur wordt in deze elfde speelronde afgetrapt op Woudestein. Speel mee en win de beste odds via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.