Eredivisie kraker PSV Eindhoven - Ajax Amsterdam levert hoge odds op

In de Eredivisie staat aanstaande zondag de kraker PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam op het programma. De Eindhovenaren nemen het op tegen de Ajacieden die een belabberd seizoen doormaken. PSV is zelf koploper en verloor nog geen punt. Welke ploeg wint in het Philips Stadion te Eindhoven? Deze kraker levert hoge odds op bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport. Speel je mee en scoor jij de beste deals bij PSV – Ajax?

Historie PSV – Ajax

De laatste twee jaar speelden PSV en Ajax maar liefst zes keer tegen elkaar. Vier duels werden er gespeeld in de Eredivisie. Eenmaal in de KNVB bekerfinale en eenmaal om de Johan Cruijff Schaal. Twee van die wedstrijden werden gespeeld in Eindhoven. Dat waren beide competitieduels die op 23 januari vorig jaar werd gewonnen door Ajax met 1-2. Dit jaar troffen de teams elkaar op 23 april in Eindhoven. Toen was PSV met 3-0 een maatje te groot voor de Ajacieden.

Vorig seizoen speelden PSV en Ajax in Amsterdam tegen elkaar om de Johan Cruijff Schaal. PSV wist de schaal te veroveren door de Ajacieden met 3-5 te hebben verslagen. De Brabanders wonnen op 30 april dit jaar de KNVB-bekerfinale. In De Kuip was PSV na een penaltyreeks net iets te sterk voor de Amsterdammers. De laatste keer dat de Ajacieden een duel wonnen van PSV was dus die competitiewedstrijd op 23 januari 2022.

Favoriet PSV – Ajax

Dit seizoen gaat het bij beide teams er heel anders aan toe. PSV liet tot nu toe geen punt liggen in de Eredivisie en staat op de eerste plaats. Ajax Amsterdam worstelt zich een weg naar boven om degradatie te voorkomen. De Ajacieden staat op de zeventiende plaats en ontsloegen deze week trainer Maurice Steijn in de hoop dat de betere tijden snel zullen terugkeren bij de Amsterdamse ploeg.

Bij de Nederlandse bookmakers zijn de huidige situaties bij beide teams niet ontgaan. De wedkantoren wijzen PSV aan als favoriet in dit duel. Dat heeft er niet alleen mee te maken dat de Eindhovenaren voor eigen publiek spelen. De pre-odds zijn zeer verschillend ingedeeld. Een ‘stunt’ van Ajax bij PSV kan voor zeer hoge bookmakersbeloningen zorgen.

Odds PSV – Ajax

De quoteringen bij de kraker PSV – Ajax lopen ver uit elkaar. De hoogste odds vinden we bij winst van Ajax. De quoteringen lopen op tot maximaal 7.00 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers inzetten op een zege van de Ajacieden.  

Ook bij een gelijkspel zijn torenhoge bookmakersbeloningen te scoren. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen momenteel op 5.50 keer het speelbedrag ingeschaald.  

Vele voetbalgokkers voorspellen bij de bookmakers een zege van PSV in Eindhoven. Een overwinning van de Eindhovense ploeg levert bij een correcte weddenschap bij de bookmakers tot 1.37 keer het speelbedrag op. 

Wedden op Voetbal

Om succesvol te Wedden op Voetbal is het belangrijk te weten hoe de clubs ervoor staan. Handig om te weten is het hoe de bookmakers te werk gaan. Lees altijd de voorwaarden van de wedkantoren goed door en speel nooit met te hoge bedragen.

De Eredivisie kraker PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam staat gepland voor zondag 29 oktober om 14:30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Voetbalgokkers kunnen tot aan de aftrap inzetten op deze wedstrijd. Na het startsignaal schakelen de bookmakers over naar live betting odds die de hele wedstrijd gescoord kunnen worden. Speel mee op jouw manier bij de betrouwbare bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.