Eredivisie: koploper Ajax tegen hekkensluiter RKC

Met nog elf speelrondes te gaan, laat de Eredivisie langzaam aan al doorschemeren welke ploeg het seizoen goed gaat afsluiten en welke ploeg niet. Ajax staat nog altijd bovenaan de Eredivisie-tabellen. RKC Waalwijk sluit het rijtje onderaan op de achttiende plek. Dit weekend spelen de teams tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. Wedden Op Sport heeft voor dit duel de hoogste odds van bookmaker koning TOTO alvast opgezocht en die mogen er zijn!

Historie

Dit seizoen zijn er 22 wedstrijden gespeeld en kan Ajax Amsterdam zich nog steeds als leider van de Eredivisie bekronen. De Amsterdammers zijn met vijftig punten op zak hard op weg naar kampioenschap. Op dit moment lijkt alleen AZ Alkmaar het feest in de hoofdstad nog te kunnen verstoren. De Alkmaarders blijven met 47 punten in de sporen van de Ajacieden. De nummer drie Feyenoord en vier Willem II volgen met veertig punten.

Zo spannend als het bovenaan de lijst is om het kampioenschap zo spannend is het onderin om degradatie. RKC Waalwijk kan maar niet van de achttiende plek afkomen. Met twaalf punten is de kloof met de nummer zeventien inmiddels vijf punten. ADO Den Haag staat op die plek met zeventien punten.

Favorieten

Je zult er niet verbaasd van zijn dat de bookmakers Ajax als favoriet van deze wedstrijd zien. De Amsterdammers spelen in de eigen Johan Cruijff Arena en verliezen daar maar zelden punten. RKC staat laatste en dat is normaal gesproken niet logisch als zij dit uitduel winnen, maar vergeet niet dat het Ajax was die in Waalwijk wel erg veel moeite moest doen om RKC te verslaan. Vorig jaar oktober waren de Amsterdammers in Waalwijk op bezoek en kregen daar de deksel zowat op de neus. De ploeg van trainer Erik ten Hag scoorde net voor rust, maar hadden het doelpunt van de Waalwijkse speler Bakari totaal niet verwacht. In de 76ste minuut kon Ajax met pijn en moeite die schade nog rechtzetten door een treffer van Promes. Het bewijs dat het raar kan lopen tussen een leider en een hekkensluiter.

Odds

Voor deze wedstrijd puilen de quoteringen van TOTO uit hun jasje. Als RKC het voor elkaar krijgt om Ajax te laten buigen, dan wordt jouw inleg x30.00 meer waard. Een gelijkspel wordt met x11.25 ook zeer goed beloond. Met slim inzetten wordt ook de odd x1.04 voor een overwinning van Ajax veel waard.

Wedden op Voetbal

Wedden op voetbal is razend populair op welk duel dan ook. De quoteringen voor de thuiswedstrijden van Ajax zijn altijd hoog ingeschaald omdat hier veel op gespeeld wordt. Dat betekent dat de beloningen dus ook zeer gunstig kunnen uitpakken. Je kunt extra winkansen krijgen door niet alleen te spelen op een winnaar, maar ook op de juiste ruststand, welke speler er een kaart krijgt voorgeschoteld of wie er scoort. Ook spelen met een handicap kan zorgen voor een flinke duit. Er is heel veel mogelijk met voetbal en Wedden Op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.