EK voorbereiding: uitzwaaiduel Nederland - Georgië

Na de teleurstellende 2-2 eindstand in het oefenduel tegen Schotland moet het zondag in Enschede wel een echt Oranjefeestje gaan worden. In het duel Nederland – Georgië, met publiek, zal het Nederlands elftal voor een laatste keer in actie komen alvorens het aan de groepsfase van het Europees kampioenschap begint. Kan Frank de Boer zijn mannen optimaal motiveren om met een knaller richting het EK te gaan? Voorspel en win bij Wedden op Sport!

Historie Nederland – Georgië

Over de H2H geschiedenis van Nederland – Georgië kunnen we kort zijn: dit is de eerste ontmoeting in de geschiedenis van het profvoetbal! In dit overzicht kijken we dan ook een keer niet naar de H2H statistieken, maar naar de huidige vorm statistieken.

Voor het Nederlands elftal zijn die (helaas) niet al te best. Afgelopen woensdag werd in het Portugese Faro met 2-2 gelijkgespeeld tegen Schotland. Eind maart won Nederland nog wel met 7-0 van Gibraltar, maar dat is een normale uitslag tegen die ministaatje. De zege op Letland in de WK kwalificatiereeks was wel prima in orde: 2-0 voor Oranje. De uitslag van de eerste kwalificatiewedstrijd tegen Turkije was echter allesbehalve goed: 4-2 verlies.

Ook Georgië heeft een slechte reeks achter de rug, maar daar zijn ze er iets meer aan gewend dan wij in Nederland. De Georgische voetbalploeg wist al acht wedstrijden op rij niet te winnen totdat afgelopen week naar Roemenië werd afgereisd. De ploeg van bondscoach Sagnol versloeg de Roemenen met 1-2. De Georgische treffers kwamen op naam van Georges Mikautadze en Giorgi Aburjania.

Favorieten

Alle favorieten voor de EK titel spelen deze week oefenduels. Bijna elke ploeg die tot de favorieten worden gerekend kiezen ervoor om zwakkere tegenstanders uit te nodigen. Zodoende kan het nodige vertrouwen opgedaan worden. Nederland heeft dan ook bewust voor het zwakke Georgië gekozen. De online bookmakers weten dit ook en zetten de pre-odds dan hoog in als Nederland wint en keren een bescheiden bonus uit als Oranje met een overwinning de groepsfase van het EK ingaat.

Pre-odds Nederland – Georgië

Diezelfde bookmakers komen vanuit die redenering tot de volgende odds verdeling: Winst van Oranje staat in de pre-wedstrijd fase op x1,19 Gaat het Nederlands Elftal, net als woensdagavond tegen Schotland, in de fout? Dan wordt er bij een gelijkspel al flink in de buidel getast door de sportbookmakers. De maximale uitkering staat op: x6,50.

Bij een nederlaag lopen de odds nog hoger op! Bij de enige legale Nederlandse sportbookmaker TOTO.nl staat een overwinning van Georgië op een giga odd van maximaal x12,25! Ga jij voor winst van Nederland of durf jij het aan om een andere uitslag in te vullen op het wedformulier?

Wedden op het Nederlands elftal

Bij het Wedden op Voetbal is een weddenschap op het Nederland elftal één van populairste opties. Zeker nu het EK voetbal eraan zit te komen, kleurt ons land langzaam Oranje. Dat geldt ook voor online voetbalweddenschappen! Met Wedden op het Nederlands elftal kan je niet alleen flink wat euro’s winnen: het maakt het volgen van wedstrijden ook extra spannend!

Speel wel bewust en verantwoord, want je kan je inleg ook verliezen! Je risico’s beperken? Check dan onze kennisartikelen over gokopties en de verschillen in strategie! Alle actuele odds en beste deals voor het Nederlands elftal vind je op onze bookmakerspagina.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.