EK kwalificatie odds Ierland - Nederland

Het Nederlands elftal speelt in de EK kwalificatie voor het Europees kampioenschap in Duitsland tegen Ierland. Na de thuiswedstrijd tegen Griekenland moeten de mannen van bondscoach Ronald Koeman nu zelf de koffers pakken voor een trip naar Dublin waar het Ierse voetbalelftal de tegenstander zal zijn. Voorspel Ierland – Nederland en speel mee via Wedden op Sport.nl!

Statistieken Ierland – Nederland

Als we de Head to Head statistieken doorspitten dan komen we al snel tot de ontdekking dat Nederland het deze eeuw eigenlijk bijna gemakkelijk heeft gehad tegen de Ierse equipe. Van de vijf gespeelde wedstrijden sinds het jaar 2000 won Oranje er maar eentje. Die zege werd in 2006 behaald en was ook direct een overtuigende: 0-4.

De overige vier duels eindigde in een gelijkspel of overwinning voor de Ieren. Tijdens de WK kwalificatie in 2000 en 2001 werd het 2-2 in Nederland en 1-0 in en voor Ierland. Een vriendschappelijk duel in 2004 werd afgefloten bij een 1-1 stand en de laatste keren dat beide voetballanden elkaar troffen werd het ook al 1-1. En dat was in 2016. Luuk de Jong scoorde toen op aangeven van Jetro Willems de goal namens Oranje.

Favoriet bij Ierland – Nederland

Ondanks de toch behoorlijk negatieve H2H statistieken is Nederland komende zondag ‘gewoon’ de grote favoriet bij de bookmakers. De wedkantoren schatten de kans dat Oranje wint zelfs op meer dan vijftig procent! Een gelijkspel of zege voor Ierland wordt dan ook nauwelijks als serieuze optie gezien.

Inzetten op een zege voor het keurkorps van bondscoach Ronald Koeman zorgt dan ook voor hoge winstkansen in alle spelsystemen die beschikbaar zijn bij het online Voetbalwedden. De hoogste odds kom je tegen bij een weddenschap op een Ierse overwinning in Dublin.

Odds

De bookmakers verwachtingen resulteren in het 1×2 spelsysteem in hoge odds als Ierland wint. Ze lopen bij top bookmakers Jack’s, Unibet, Circus.nl en Bet365 zelfs op naar een maximum van 4,50 keer het bedrag dat werd ingelegd bij plaatsing van deze voorspelling.

Ook een gelijkspel zorgt ervoor dat de wedkantoren de portemonnee moeten trekken. Uitbetalingen tot 3,90 keer de inlegwaarde zijn vrij normaal bij de Nederlandse Sportsbooks.

De meeste Voetbalgokkers verwachten en spelen op een winnend Nederland. De maximale pre-wedstrijd quoteringen in het reguliere 1×2 spelsysteem staan momenteel op 1,70 keer het ingelegde speelbedrag. En dat betekent dat elke tien euro die wordt ingezet 17 euro wordt als Oranje van Ierland wint.

Wedden op Voetbal

Het Nederlands elftal is bij veel Voetbalgokkers een vaste prik als het gaat om voorspellen. Er worden snel en gemakkelijk winsten mee gemaakt om Oranje vaak wint. Meestal zijn het wat kleinere uitkeringen, maar in een EK kwalificatiereeks als deze loopt dat toch aardig op.

Ook een wedje leggen op Ierland – Nederland? Check dan de actuele quoteringen en bookmakersdeals op de Wedden op Sport vergelijkingspagina en zie direct bij welk Sportsbooks je maximaal kan scoren met je voetbalkennis en het slim gebruikmaken van de gokmogelijkheden, speltypen en promotiedeals!

Dit alles kan je terugvinden op deze website! Inzetten via de pre-wedstrijd opties? Plaats dan je voorspelling voor zondag 10 september, want op die dag zal om 20:45 uur de aftrap plaatsvinden. Hierna worden de pre-wedstrijd deals afgesloten en is alleen live gokken nog mogelijk.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.