Een betere gokker worden

Het fijne van gokken is dat je kunt kiezen op welk niveau je wilt spelen. Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt spelen, hoeveel je wilt inzetten en op welke wedstrijden. Als je net begonnen bent is het raadzaam om voorzichtig te spelen. Als je meer zelfvertrouwen hebt gewonnen door een paar leuke winstjes, kun je intensiever gaan spelen. Maar hoe weet je of je klaar bent om de volgende stap te zetten en hoe word je een betere gokker?

1. Maak tijd vrij

Een van de sleutels om beter te worden in gokken, is om er veel tijd en toewijding in te steken. Maak je huiswerk en vind waardevolle informatie voor de wedstrijden war je op inzet. Hoe meer je leest, hoe groter de kans dat je succesvol bent in je streven te spelen als een professionele voetbalwedder. Lees, kijk en analyseer wedstrijden uit de competities waar je al het best bent ingevoerd. De ene gokker gaat voor Zuid-Amerikaans voetbal en de andere kiest voor de Keukenkampioen competitie. Beide kunnen op hun manier een leuk zakcentje verdienen.

2. Ontwikkel een strategie

Een aantal vuistregels:

  • Houd altijd vast aan een plan voor uw weddenschappen.
  • Vermijd impulsieve en buitensporige bedragen.
  • Speel niet voor de lol, zonder discipline.
  • Vergeet niet om voor echt geld te spelen.
  • Zet een strategie op en zorg ervoor dat je deze op lange termijn handhaaft.

Als je deze regels in je achterhoofd houdt, ben je al een heel eind op weg om een betere gokker te worden. Een regel bij gokken is dat je nooit voor meer dan 5% van je totale saldo speelt. Idealiter moet je tussen de 2-3% van je het saldo op je account inzetten en alleen voor 5% spelen als je echt zeker bent van de winst.

3. Maak een spreadsheet

Een eenvoudige manier om snel hun grootste fouten bij het gokken te vermijden, is door statistieken van je wedprestaties te maken. Op die manier raak je meer bewust van je zwaktes en sterktes. Met behulp van notities kun je zien naar welke competitie je het beste ligt of welke spelvariant je beter links laat liggen en welke je juist veel winst oplevert. Iedere gokker is verschillend. Er liggen dus geen kant-en-klare instructies klaar voor vergroten van je speelkracht. Bij schaken, tennis of wielrennen hebben spelers een rating. Bij het wedden op voetbal is er maar één getal dat laat zien hoe sterk je al bent en dat is je Return On Investment. Oftewel: hoeveel heb je gewonnen ten opzichte van het geld dat je hebt ingezet.

4. Profiteer van onjuiste kansen

Neem het op tegen de bookmakers door gebruik te maken van onjuiste kansen. Om deze kansen te kunnen vinden, moet je goed ingevoerd zijn in de wereld van het voetbalwedden. Je moet dit dus pas proberen te doen als je je echt thuis voelt op de websites van verschillende wedkantoren. De op een na beste tip is dat je eerst de basis van de waarschijnlijkheidstheorie leert en leert hoe je de percentages kunt beoordelen. Maar de allerbeste tip blijft nog altijd dat je er plezier in moet hebben. Als je wilt groeien als gokker, zul je er immers veel tijd in moeten steken. Zorg ervoor dat een leuke tijd wordt!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.