Dutch Dart Masters 2022: Wereldtoppers komen naar Amsterdam!

Op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni staat het Ziggo Dome in Amsterdam volledig in het teken van darts. Op die dagen worden de Dutch Dart Masters 2022 gehouden en de volledig wereldtop is aanwezig in onze hoofdstad om de titel te grijpen. Voorspel wie er naar huis gaat met de hoofdprijs en scoor zelf ook een flinke pot met prijzengeld door de winnende weddenschap te plaatsen via Wedden op Sport!

Historie

De Dutch Dart Masters is een nog jong toernooi. Toch heeft het in korte tijd een goede naam weten te verkrijgen. Tot en met 2019 was het toernooi onderdeel van de European Tour van de PDC. Sinds dit jaar maakt het deel uit van de World Series of Darts.

Het toernooi werd in 2012 voor het eerst gespeeld in Nuland en heeft sindsdien in verschillende plekken in Nederland plaatsgevonden. De eerste editie werd gewonnen door Simon Whitlock. De huidige titelhouder is Ian White. In de finale van 2019 pakte hij de titel van Michael van Gerwen af die het toernooi vijf keer oprij wist te winnen. Omdat vanwege COVID-19 er in 2020 en 2021 geen wedstrijden werden georganiseerd is White nog altijd de laatste winnaar.

Favorieten Dutch Dart Masters 2022

Michael van Gerwen is bij de bookmakers de topfavoriet. Dit ondanks het feit dat MVG onlangs een armoperatie onderging en dat zijn vorm heel onzeker is. Het is zelfs nog niet honderd procent zeker dat hij meedoet. Toch wordt Van Gerwen in de kanshebberslijstjes van de online wedkantoren boven mannen als Peter Wright en Gerwyn Price geplaatst. Mocht Mighty Mike niet meedoen, dan ontvangen alle punters hun inleg terug!

De belangrijkste outsiders op de Sportsbooks zijn Jonny Clayton en Peter Wright. Het tweetal ontloopt Van Gerwen nauwelijks in de pre-outrights odds. Price staat daar weer vlak achter als nummer vier bij de favorieten voor eindwinst op deze Dutch Dart Masters 2022.

Odds Dutch Dart Masters 2022

De pre-toernooi quoteringen voor een zesde eindzege op de Dutch Dart Masters door Michael van Gerwen is maximaal x5,00 keer het ingelegde speelbedrag waard. Inzetten op Peter Wright levert dartpunters maximaal x5,50 keer hun inleg op, terwijl winst van Clayton ook tegen dezelfde quotering in de pre-wedstrijd fase wordt aangeboden.

The Iceman Gerwyn Price kent nog geen geweldig seizoen, maar kan zomaar weer zijn topvorm terugvinden in Amsterdam. Mocht dat lukken en wint hij de finale dan keren de bookmakers maximaal x6,00 het wedbedrag uit dat door sportgokkers op Price is ingezet.

Wedden op Darts

Het online Wedden op Darts zorgt voor extra spanning bij het volgen van de Dutch Dart Masters 2022. Drop je voorspelling voor vrijdag 24 juni 19:00 uur om de pre-odds te scoren. Of sla je slag tijdens het live gokken.

Op zaterdag 25 juni begint de eerste partij in het Ziggo Dome ook om 19:00 uur. Op die dag vinden kwartfinales, halve finales en de finale plaats. Gooi jij de winnende weddenschap in het online Sportsbook gedeelte van je favoriete wedkantoor? Check snel alle odds en deals via Wedden op Sport! Voorspel de winnaar en win fraaie bookmakers bonussen met je kennis van de dartsport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.