Gokken op oefeninterland Duitsland - Nederland

Na de 4-0 overwinning op Schotland gaat het Nederlands elftal komende dinsdag op bezoek bij gastland Duitsland. Kan Oranje na vier overwinningen op rij ook van de Duitsers winnen? De mannen van bondscoach Ronald Koeman spelen uit in Frankfurt en zullen dus ook tegen het thuispubliek moeten opboksen. Kan Oranje winnen van Duitsland? Speel mee met Duitsland – Nederland via Wedden op Sport.nl en win door de beste voetbal bookmakers deals met elkaar te vergelijken!

Historie

In de laatste zeven jaar speelde Duitsland en Nederland zeven keer tegen elkaar. Drie keer won Oranje, twee keer zegevierde de Duitsers en tweemaal eindigde het onderlinge duel onbeslist. De laatste was dit ook het geval. Toen speelde Nederland thuis en werd het 1-1 tegen de Die Mannschaft.

Het laatste bezoek aan Duitsland van het Nederlands elftal verliep succesvol. Op 6 september 2019 werd het 2-4 voor Oranje dat over het algemeen toch doelpuntenrijke duels speelt tegen de aartsrivalen uit het voetbal.

Favoriet bij Duitsland – Nederland

De online bookmakers verwachten dat de Duitsers ditmaal aan de goede kant van de score zullen zitten. Duitsland is in voorbereiding op het EK in eigen land en zal volle bak gaan voor eigen publiek. Het Nederlands elftal is nog zoekende en kampt met wat blessuregevallen. Hierdoor zetten de bookmakers dus in op de Duitsers en start Oranje komende dinsdag niet als favoriet.

Toch is de huidige vorm van Oranje beter als we de laatste vijf duels erbij pakken. verloren van Turkije en Oostenrijk. Voor deze twee zeperds viel er een gelijkspel tegen Mexico te noteren. En als we nog verder teruggaan zien we dat de twee zeges werden behaald tegen Frankrijk en de Verenigde Staten. Nederland verloor al vier duels op rij niet en kreeg in de afgelopen vier interlands ook geen enkel doelpunt tegen. Ook is Nederland al drie uitwedstrijden op rij ongeslagen.

Odds Duitsland – Nederland

De quoteringen in het pre-wedstrijd spelsysteem 1X2 stijgen het hardste als er gespeeld wordt op underdog Nederland. Bij de top bookmakers zien we dat er tot maximaal x4,00 het ingelegde speelbedrag uitbetaald wordt aan punters die hierop gokken via één van de legale, Nederlandse wedkantoren.

Hoeveel winst kan je dan pakken bij de goksites als je kiest voor Duitsland? Die odds lopen een stuk minder snel op. De bookies denken namelijk dat je bij deze weddenschap de hoogste winstkans hebt en gaan daardoor tot maximaal 1,89 keer uitbetalen als je deze voorspelling met succes plaatst.

De laatste ontmoeting is precies twee jaar geleden. Toen eindigde het in 1-1, een gelijkspel dus. Wordt het komende dinsdag opnieuw een gelijkspel, dan zijn de VoetbalGokkers die daarop speelde de winnaar. Hun maximale beloning kan stijgen naar 3,70 keer het inlegbedrag!

Wedden op Voetbal

Sportgokkers die Wedden op Voetbal zullen online meerdere websites tegenkomen waarop ze hun voorspelling kunnen plaatsen. Vergelijk al deze sites door via Wedden op Sport.nl de bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen mogen aanbieden naast elkaar te leggen. Via onze overzichtspagina kan je dat gemakkelijk doen door te kiezen voor Wedden op Duitsland – Nederland waarna er een snel overzicht verschijnt van de beschikbare veilige bookmakers en hun odds.

Meespelen tegen de pre-wedstrijd odds kan tot aan de aftrap. Het duel Duitsland – Nederland zal op dinsdag 26 maart 2024 plaatsvinden en om 20:45 uur van start gaan. Inzetten zal dus voor die tijd moeten gebeuren. Enige uitzondering is het live gokken, dit kan alleen tijdens de wedstrijd. Vergelijk, zet in en win via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.