Dubbel feest bij Wedden op Sport als Nederland van Duitsland wint

Voetbal blijft volkssport nummer één, zeker nu het Nederlands elftal weer helemaal terug is aan de top! Na de winst op Frankrijk schieten de quoteringen voor winst op Duitsland alle kanten op. Het duel van aanstaande maandag wordt bij onze oosterburen gespeeld, maar na de 2-0 zege op Frankrijk en de 3-0 overwinning in de thuiswedstrijd lijkt Oranje de grootste kanshebber op winst. De Duitse ploeg lijkt wel getergd na alle tegenslagen dit jaar, want Löw liet al weten dat ze er alles aan gaan doen om maandag het rampjaar 2018 goed af te sluiten.

Nations League

Het principe van de Nations League blijft lastig uit te leggen, maar het komt er op neer dat Oranje flinke stappen zet richting EK-kwalificatie. De winnaar van de Nations League plaatst zich sowieso voor het Europees Kampioenschap en Oranje kan als het maandag wint of gelijkspeelt zich tot de laatste vier scharen. Wat nu al zeker is, is dat we als groepshoofd de loting voor de EK-kwalificatiewedstrijden ingaan. Dat betekent concreet dat Oranje in principe alle sterke landen ontloopt. Tot slot zorgen de zes punten die de ploeg van bondscoach Ronald Koeman tot nu haalde ervoor dat de kans groot is dat Nederland bij het missen van de kwalificatie bij de beste ‘lucky losers’ zit. De vier landen met de meeste punten die zich niet plaatsen via de EK-kwalificatiereeks of de Nations League spelen een play-offduel voor de laatste EK-tickets.

Hoogste odds

Toch lijken de wedkantoren nog even te moeten omschakelen, want bij de pre-wedstrijdquoteringen zien we nog altijd een favorietenrol voor de Duitsers. Terwijl dat land al gedegradeerd is en totaal geen belang meer heeft bij het duel maandag. Een unieke kans dus om flink te verdienen op een Nederlandse interlandzege op onze aardsrivalen: x 4,10. En dat is gelijk ook de hoogste odd bij dit duel! Een gelijkspel is ook nog steeds zeer aantrekkelijk voor Oranje en voor een weddenschap, want de quotering loopt op tot x 3,85 keer het speelbedrag. Maar uitblinker Georginio Wijnaldum raad het af om op geld te zetten op die uitslag: “We moeten maandag niet op een gelijkspel gaan spelen, want dat is heel gevaarlijk. Wij gaan gewoon spelen om die wedstrijd te winnen.”

“Voor onze fans moeten we maandag het jaar goed afsluiten”

Mocht Nederland er niet in slagen die goede lijn door te trekken en pakken de Duitsers revanche op een mislukt voetbaljaar, dan keren de bookmakerskantoren x1,84 keer je inleg uit. En dat is precies waar de Duitse bondscoach Joachim Löw op hoopt. “Van dit jaar, dat alles bij elkaar teleurstellend voor ons was, willen we maandag met een goede wedstrijd voor onze fans afscheid nemen”, zo liet hij weten aan de Duitse media.

Ronald Koeman: “Exceptioneel goed!”

Collega Ronald Koeman denkt dat het spelen op een Nederlandse zege best eens goed kan uitpakken. Hij ziet zijn ploeg elke wedstrijd groeien en rekent ook maandag op een volwassen Oranje. “Wedstrijden tegen landen als Duitsland zorgen ervoor dat we verder doorgroeien, maar zelfs als we die verliezen is zes punten in deze groep met deze jonge jongens exceptioneel goed.”

Geld verdienen en feestje vieren!

Pak deze kans op een hoge uitkering en profiteer mee van het succes dat Oranje momenteel heeft door in te zetten bij Wedden op Sport. Wat is er mooier dan geld verdienen en een feestje vieren als Nederland maandag ook Duitsland weet te verslaan? Dubbele pret en dat vlak voor de feestdagen! Ga naar de bookmakers-pagina voor de actuele odds en spelstrategieën, want meespelen was nog nooit zo leuk!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.