De beste Eredivisie odds voor het duel Fortuna Sittard - Ajax

De Eredivisie wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax Amsterdam is een duel uit de tweede speelronde van het Eredivisieseizoen 2023 – 2024. De Amsterdammers mochten het seizoen vorige week thuis aftrappen, maar reizen nu dus af naar Limburg. Fortuna Sittard gaat daar proberen de topclub punten af te snoepen. Speel mee met Fortuna Sittard – Ajax via Wedden op Sport en pak de beste Eredivisie odds!

Historie Fortuna Sittard – Ajax

De duels tussen Fortuna en Ajax eindigen meestal in een overwinning voor de Ajacieden. De laatste vijf onderlinge ontmoetingen leverden telkens drie punten op voor de Amsterdammers. In de afgelopen zes jaar speelden beide clubs negen keer tegen elkaar en ook al die duels werden door Ajax in winst omgezet.

Afgelopen seizoen had Ajax het echter heel lastig in Sittard. Lange tijd leek er een stunt in de maak. Maar uiteindelijk werd het dan toch een driepunter en eindigde Fortuna – Ajax in 2-3. In april van dit kalenderjaar ontving Ajax de Limburgse formatie in Amsterdam. In de Johan Cruijff Arena verging het de hoofdstedelingen een stuk beter. Fortuna werd daar met 4-0 simpel opzij gezet.

Favoriet

Bij de online bookmakers bestaat dan ook nul procent twijfel wie er favoriet is bij dit competitieduel uit de Nederlandse Eredivisie. Alle Sportsbooks in Nederland kiezen voor Ajax als meest waarschijnlijk winnaar. Toch liet vorig seizoen zien dat Fortuna in eigen stadion best kan verrassen. Toen lukte het net niet, maar dit seizoen wellicht wel.

Inzetten op favoriet Ajax betekent dat er meegespeeld wordt tegen lage odds en hoge winstkansen. Spelen op de thuisploeg uit Sittard zorgt voor hoge quoteringen, maar veel lagere winstkansen. Een gelijkspel lijkt dan soms een mooie tussenoplossing, maar een puntendeling komt tussen deze clubs ook nauwelijks voor.

Odds Fortuna Sittard – Ajax

Met Ajax als favoriet voor dit duel stijgen de odds het verste door als Fortuna Sittard de winst pakt. Een driepunter in dit Eredivisie duel zorgt bij de top bookmakers die in Nederland actief voetbalweddenschappen mogen aanbieden voor een maximale uitbetaling van 7.50 keer de inleg.

Inzetten op een gelijkspel tussen Fortuna Sittard en AFC Ajax Amsterdam zorgt voor een maximale winstbonus oplopend tot 5.00 keer het ingelegde speelbedrag.

Een overwinning van de gasten uit Amsterdam brengt de odds weer wat omlaag. De hoogste quoteringen in de pre-wedstrijd fase staan momenteel op maximaal 1,83 keer het speelbedrag waarvoor gekozen is bij plaatsing van de weddenschap.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal maakt het volgen van Eredivisie duels nog spannender. Meespelen met Fortuna Sittard – Ajax? Check dan onze bookmakerspagina om de actuele odds en spelopties te vergelijken. Deze pre-wedstrijd quoteringen zullen actief blijven tot aan de start van dit competitieduel. Tijdens de wedstrijd is alleen de wedoptie live gokken nog actief.

Het duel in het Fortuna Sittard stadion zal op zondag 3 september om 14:30 uur beginnen. Inzetten? Kies voor de betrouwbare en veilige Nederlandse Sportsbooks door een weddenschap te plaatsen via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.