De beste bookmakers odds bij Spanje - Italië

Op donderdag 15 juni weten we al of Nederland in de finale van de UEFA Nations League zal staan, maar strijden Spanje en Italië nog tegen elkaar voor een plaats in de finale.  In De Grolsch Veste treffen beide voetballanden elkaar voor dat finaleticket. Scoor bij de beste bookmakers deals op Wedden op Sport en pak de beste odds bij de Final Four duels van 2023!

Historie Spanje – Italië

Spanje en Italië werden beide eerste in de poulefase van de UEFA Nations League 2022-2023. De Spanjaarden werden eerste in de groep met buurland Portugal, Zwitserland en Tsjechië. De Italianen wisten Hongarije, Duitsland en Engeland achter zich te houden. Nu staan beide landenteams tegenover elkaar in de Final Four.

Het is niet lang geleden dat Italië en Spanje tegen elkaar uitkwamen. Twee jaar geleden was dat zelfs in de Nations League. Ook toen betrof dat in de halve finale van het toernooi. De Spanjaarden wonnen en gingen naar de finale waar ze vervolgens verloren van Frankrijk.

Beide landen speelden in maart de EK kwalificatie voor EURO2024 in Duitsland. Op 28 maart verloren de Spanjaarden met 2-0 van Schotland. Het Italiaanse team won eind maart met 0-2 van Malta. Het Spaanse elftal treedt de finale four van de Nations League aan met de nieuwe bondscoach Luis de la Fuente. Bij de Italianen is nog altijd Roberto Mancini de keuzeheer.

Favoriet

Bij de Nederlandse wedkantoren is Spanje licht favoriet bij deze halve finale van de Nations League. De hoogste quoteringen vind je bij een zege van de Italianen en bij een gelijkspel.

Dit heeft er vooral mee te maken dat het Italiaanse elftal het WK in Qatar heeft gemist, maar het voetballand is wel regerend Europees kampioen. De Spaanse voetbalbond ontsloeg na het WK in Qatar bondscoach Luis Enrique nadat de achtste finale verloren ging van Marokko. Sindsdien heeft La Selección zich nog niet volop kunnen bewijzen met de nieuwe bondscoach aan het roer.

Odds Spanje – Italië

Dan de pre-odds bij de halve finale van de Nations League. Een winnende weddenschap op een zege van Italië staat bij de Nederlandse wedkantoren op maximaal 3.40 keer de inleg ingedeeld.

Bij een gelijkspel zijn de pre-odds in het 1×2 spelsysteem niet veel lager ingeschaald. De bookmakers op Wedden op Sport keren tot 3.20 keer het wedbedrag uit als de twee voetbal toplanden na reguliere speeltijd nog geen winnaar kent.

Wedden op een zege van Spanje staat in de pre-fase tot maximaal 2.27 keer het wedbedrag ingeschaald. Je speelbedrag wordt bij een correcte weddenschap van de Spanjaarden dus nog altijd ruim verdubbeld.

Wedden op Voetbal

Deze week kunnen we uitkijken naar vier speelronden in de Final Four van de Nations League. De twee halve finales, de finale en de troostfinale geeft ons heel wat mogelijkheden om te Wedden op Voetbal. Doe dit wel bewust en verantwoord zodat het voorspellen van voetbalwedstrijden ook leuk blijft.

De halve finale Spanje – Italië wordt gespeeld op donderdag 15 juni. Het duel wordt gehouden in De Grolsch veste te Enschede en begint om 20:45 uur. De beste pre-odds en live betting deals vind je bij de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.