Darts: UK Open 2021 odds staan superscherp!

De pijlen zijn scherp geslepen, de darters zelf zijn optimaal voorbereid en de bookmakers hebben de odds superscherp staan. Het is tijd voor één van belangrijkste toernooien van het seizoen: de Darts UK Open 2021! Welke darter gooit de winnende dubbel en mag zich winnaar noemen van de UK Open 2021? Voorspel de winnaar via Wedden op Sport.

Historie Darts UK Open

De Darts UK Open is één van de zeven ranking toernooien die georganiseerd wordt door de Professional Darts Corporation (PDC). De eerste editie vond in 2003 plaats. In de maand maart strijden de topdarters om bijna 500.000 euro prijzengeld. Michael van Gerwen won het toernooi in 2020 en zal ook nu weer voor het dartbord plaatsnemen als vrijdag in het Engelse Minehead de eerste pijlen gegooid worden.

Van Gerwen won vorig jaar met een gemiddelde van boven de 100. Dat was ruimschoots genoeg om Gerwyn Price te verslaan en daarmee de 2019 winnaar Nathan Aspinall op te volgen. Van Gerwen won het toernooi ook in 2015 en 2016.

Favorieten

Van Gerwen is de meeste gespeelde naam bij de online bookmakers die inzetten op de Darts UK Open 2021. Price wordt ook vaak als winnaar getipt, maar nog altijd een stuk minder vaak dan onze landgenoot.

Als nummer drie in het favorietenlijstje bij de bookies staat Peter Wright. De wereldkampioen van 2020 is afgelopen tijd wat van zijn pluimen verloren, maar is volgens de goksites nog altijd een grote kanshebber voor de titel in deze UK Open.

Johnny Clayton is de grootste verrassing in de Top-5 kanshebber. Die Top-5 wordt afgesloten met Dimitri van den Bergh. De Belg liet dit jaar al mooie dingen zien en zijn topnotering is dan ook een stuk minder verrassend dan die van Clayton.

Odds

Bij de online sportbookmakers waar je op Darts kunt inzetten ontvang je gemiddeld x5,00 je inleg als MVG zijn titel prolongeert in Minehead. De eindzege voor Price is in de pre-odds x6,00 je inleg waard.

Speel jij op Wright als winnaar van de Darts UK Open 2021? Dan ontvang je x10,00 het ingezette geldbedrag als ‘Snakebite’ de eindzege verovert. Clayton staat met x11,00 iets hoger aangeslagen. Van den Bergh gaat met een pre-odd van x17,00 het toernooi in. Onze zuiderbuur staat daarmee op gelijke hoogte met Jamie Cullen en ruimschoots hoger dan bijvoorbeeld Gary Anderson: x21,00 en Dirk van Duijvenbode x34,00.

Ook Raymond van Barneveld doet mee aan de UK Open. Als jij bij zijn comeback direct al de Darts UK Open 2021 weet te winnen is niet alleen Barney blij. Ook spelers die via Wedden op Sport op hem speelden zullen in extase zijn dankzij een quoteringen van x67,00 (!) je inleg op een eindzege voor Van Barneveld.

Wedden op Darts

Het Wedden op Darts is enorm in populariteit gestegen. Dat komt met name door de goede prestaties van Michael van Gerwen en door de hoge bonussen die worden uitgekeerd als je een winnende weddenschap hebt geplaatst.

Waag jij ook een keer een gokje en speel je mee op de UK Open 2021? Ga dan naar onze bookmakerspagina en geef ons de naam door waarop jij wilt spelen. Wij zorgen dat jouw voorspelling tegen de beste odds en dealvoorwaarden geplaatst wordt.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.