Darters vervolgen PDC Home Tour

Dagelijks wordt er in de huiskamer, garage of zolder ingelogd door profdarters die meedoen aan de PDC Home Tour. Het toernooi is een groot succes onder de darters, volgers en bookmakers. Ook via Wedden op Sport wordt er elke dag flink meegespeeld op de wedstrijden. Deze week onder meer Rob Cross, Ian White en onze landgenoten Jermaine Wattimena en Danny Noppert. Jeffrey de Zwaan komt niet meer in actie in Groep 20. Hij is geblesseerd. 

Historie

De PDC Home Tour werd in april dit jaar opgericht omdat alle dartstoernooien vanwege het coronavirus zijn afgelast. Om de darters toch een stukje wedstrijdspanning te geven en de supporters te blijven vermaken bedacht de Professional Darts Corporation (PDC) een thuistoernooi waarbij in meerdere groepen profdarters het vanuit hun eigen woonplaats opnemen door middel van videoregistraties. Voor de darters die deze week in actie komen, is hun eerste optreden in deze Home Tour. Afgelopen weken plaatste onder meer wereldkampioen Peter Wright zich al voor de volgende ronde.

Favorieten

Omdat er in heel veel groepen wordt gespeeld waarin vier of vijf darters zitten, is het onmogelijk om alle favorieten op een rijtje te zetten en van elk duel de quoteringen hier op te sommen. Via onze bookmakerspagina zijn uiteraard wel alle odds terug te vinden. Hier beperken we ons te favorieten en zetten we pre-wedstrijdquoteringen van die partijen – Best of Nine legs – voor je op een rij.

Odds

Woensdagavond speelt Wattimena zijn eerste partijen in deze PDC Home Tour 2020. Hij begint de avond met een optreden tegen de Griekse nummer 88 van de wereld: John Michael. Wattimena staat in de Order of Merit 64 plaatsen hoger op plek 24. Vanzelfsprekend is onze landgenoot daardoor ook de favoriet voor de bookmakers. Een zege van 32-jarige darter uit Westervoort levert x1,41 keer je inleg op. Gaat onze landgenoot onderuit tegen Michael, dan keren de bookies gemiddeld x2,85 keer het ingelegde speelbedrag uit aan spelers die hier vooraf op hebben ingezet. Check voor de actuele odds en de quoteringen van de partijen van Wattimena tegen respectievelijk Cullen en Murray onze bookmakerspagina.

Donderdagavond komt Rob Cross in actie. De wereldkampioen van 2018 speelt tegen de Schot Borland, de Belg Van den Bergh en onze landgenoot Derk Telnekes, die 93ste op de wereldranglijst staat. Cross is in al zijn partijen favoriet. De bookies verwachten dat de nummer vier in de Order of Merit de meeste tegenstand gaat krijgen van Dimitri Van den Bergh, 28ste van de wereld. Winst van Cross in deze partij levert x1,60 keer je inleg op. Een overwinning van onze zuiderbuur x2,30.

Vrijdag zien we onder meer de wedstrijden Ian White op het programma staan. White speelt in deze PDC Home Tour in Groep 22 en treft daarin Wilson, Noguera en onze landgenoot Danny Noppert. De partij tussen White en Noppert staat als vierde partij geprogrammeerd. White, nummer 10 van de wereld is favoriet, met een odd van x1,60. De pre-wedstrijdquotering bij TOTO.nl voor een overwinning van Noppert vanuit zijn woonplaats Joure staat op x2,30.

Op zaterdagavond kruisen Kyle Anderson, de Zweed Larsson, de Duitser Schindler en onze landgenoot Dirk van Duijvenbode de spreekwoordelijke degens in hun eerste wedstrijden in Groep 23. De laatste partij van de avond is die tussen Van Duijvenbode (77) en Anderson (45). De bookmakers hebben  hiervoor op het moment van schrijven nog geen odds vastgesteld, maar de uitkering zal het hoogst zijn bij een zege van de Nederlandse darter en ietsje lager uitvallen als Anderson wint. De verschillen zullen naar verwachting echter niet heel groot zijn. Daar valt dus een flinke som geld te verdienen als je dit potje goed weet te voorspellen.

Houd onze bookmakerspagina in de gaten voor de actuele odds van TOTO.nl en scoor in elke partij van de PDC Home Tour de maximaal score!

Wedden op Darts

Goed nieuws voor de dartfans: de dartsport wordt gezien als non-contactsport en dus lijkt de weg vrijgemaakt te worden om weer in het echt achter de ockie plaats te gaan nemen. Tot die tijd moeten we het nog doen met deze Home Tour en dat is geen straf, want Wedden op Darts is ook tijdens de coronapandemie erg leuk, spannend en kan behoorlijk winstgevend zijn! Kies nu je favoriete darter voor de duels van deze week en pak de hoogste odds via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.