Champions League: wie haalt de groepsfase na PSV - Benfica?

Aanstaande dinsdag wordt het erop of eronder voor PSV Eindhoven. Haalt de ploeg van trainer Roger Schmidt de groepsfase van de UEFA Champions League. Er moet in het Philips Stadion gewonnen worden van SL Benfica. Vorige week verloren de Eindhovenaren met 2-1 in Lissabon. De bookmakers zien volop kansen voor PSV om te winnen en door te stoten naar het echte werk. Voorspel jij de wedstrijd in Eindhoven goed via Wedden Op Sport? Dan scoor jij bij het Wedden op PSV – Benfica!

Historie PSV – Benfica

Vorige week slaagde PSV er niet in om Benfica te verslaan in het Portugese Lissabon. Door twee treffers voor rust stond SL Benfica al op 2-0 voorsprong. PSV’er Cody Gakpo wist in de 51ste minuut de schade te beperken met zijn goal: 2-1. Maar verder dan 1-2 kwam de ploeg uit Eindhoven in de heenwedstrijd niet. Benfica komt met de beste papieren voor de loting van de groepsfase naar de lichtstad toe reizen.

De loting van de Champions League groepsfase vindt op donderdag 26 augustus 2021 om 18.00 uur plaats in Sint Petersburg. Vorig seizoen wist PSV de groepsfase niet te halen en ging het verder in de Europa League. Ook Benfica werd al in de voorrondes van de Champions League uitgeschakeld. Beide ploegen hopen ditmaal op een ander scenario, maar er kan er toch maar echt één door.

Favorieten PSV – Benfica

PSV treedt in eigen Philips Stadion aan tegen SL Benfica en dat is voor de online bookmakers al reden genoeg om de Eindhovense ploeg als favoriet van deze wedstrijd te bestempelen. Bovendien is de achterstand nog goed weg te werken in Eindhoven. De ploeg van trainer Schmidt moet dan wel met één doelpunt verschil in het voordeel van PSV winnen. Benfica heeft dit seizoen nog geen wedstrijd verloren en staat dus stevig in de schoenen, maar de Eindhovense ploeg heeft ook een lange ongeslagen reeks opgebouwd. Alleen vorige week ging het dan even mis in Lissabon.

Odds PSV – Benfica

De hoogste beloningen bij de bookmakers zijn dus te scoren als Benfica de wedstrijd in Eindhoven wint. Je krijgt x3.55 keer je speelbedrag terug als jij dit ook had voorspeld bij de bookies.

De bookmakersbonus voor een gelijkspel is niet veel lager ingedeeld in het 1×2 spelsysteem. Gemiddeld strijk je x3.50 keer je speelbedrag op als het een gelijkspel wordt en Benfica dus doorgaat in de Champions League. Wint PSV in eigen huis? Dan kun je bij de online bookmakers maximaal x1.95 keer je speelbedrag terugverdienen.

Wedden op Voetbal

Als voetbalpunter van Wedden op Sport kun je dagelijks op veel interessante wedstrijden spelen. Wedden op Voetbal is nu vooral leuk nu veel Nederlandse teams ook Europese toernooien spelen. Nu het eropaan komt met PSV rijzen de pre-odds naar ongekende waarde. Redt PSV de groepsfase van de Champions League?

Speel je mee via het 1×2 spelsysteem? Zorg dan dat je voor dinsdag 24 augustus 21:00 uur je weddenschap hebt gedaan bij de door jou gekozen bookmaker. Of speel live mee en ontdek de hoogste quoteringen die voor dit speltype gelden gewoon via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.