Champions League: Galatasaray - PSV Eindhoven

Voetbalpunters kunnen komende woensdag weer hun hart ophalen. PSV speelt die avond de return in de voorronde van de Champions League. De wedstrijd Galatasaray – PSV lijkt wellicht een partij die alleen telt voor de statistieken, omdat PSV in Eindhoven met 5-1 won. Er kan echter nog van alles gebeuren, zeker omdat het duel in Turkije wordt gespeeld. Het blijft voetbal! Voorspel de uitkomst van Galatasaray – PSV en win via de bookmakersdeals van Wedden van Sport!

Historie Galatasaray – PSV

De historische statistieken zijn duidelijk in het voordeel van PSV. Van de laatste vijf ontmoetingen werden er vier afgefloten bij een voorsprong voor de Brabantse formatie. De Turken wisten al sinds 30 oktober 2001 niet te winnen van PSV. Galatasaray verloor achtereenvolgens met 1-2, 2-0, 3-1 en 5-1 van PSV Eindhoven.

Galatasaray speelde bovendien een ultrakorte voorbereiding op dit seizoen. In twee oefenwedstrijden werd er warmgelopen voor de wedstrijden tegen PSV. De Eindhovenaren speelde vier vriendschappelijke wedstrijden in de aanloop naar de tweeluik en wist daarin flink wat vertrouwen te tanken.

Favoriet Galatasaray – PSV

PSV is na de heenwedstrijd in Eindhoven topfavoriet om door te stoten naar de volgende Champions League voorronde. Voor het duel Galatasaray – PSV liggen de kansen voor beide teams echter vrijwel gelijk. Galatasaray speelt nu in eigen land en omdat PSV niet hoeft te winnen, valt er wellicht woensdag toch wat te halen voor de Turkse formatie.

PSV heeft als voordeel dat Cody Gakpo weer volledig inzetbaar is. In de heenwedstrijd was de Oranje international nog invaller, in deze return kan hij weer 90 minuten meespelen. Ook de bookmakers zien dat als een voordeel en dat zorgt ervoor dat de pre-odds dicht bij elkaar liggen.

Odds

Bij de online bookmakers zijn de quoteringen voor deze Champions League voorronde Galatasaray – PSV vastgesteld. Bij winst van PSV krijg je van de top bookmakerskantoren meer dan het dubbele van je inleg. De maximale quotering staat in de pre-fase op x2,25.

Een overwinning van Galatasaray zorgt voor een bookmakers uitkering van maximaal x2,80 keer het ingelegde speelbedrag. Galatasaray hoeft dus niet door te stoten naar de volgende ronde, winnen is al voldoende voor voetbalpunters die op de Turken spelen.

Wordt het na de fantastische 5-1 overwinning van PSV in het Philips Stadion in deze return een gelijkspel? Dan pakken voetbalwedders die hierop gegokt hebben de hoogste bonus! De pre-wedstrijd quotering voor een puntendeling staat op maximaal x3,70.

Wedden op Voetbal

De beste voetbaldeals vind je bij Wedden op Sport! Wij verzamelen al jaren de beste odds en deals voor nationale en internationale wedstrijden. Hierdoor weten we exact bij welke bookmakers je het beste kan Wedden op Voetbal!

Speel bewust, veilig en verantwoord door voor het plaatsen van je voorspelling onze voorbeschouwingen en kennisartikelen door te nemen. Hier vind je extra informatie, tips en speltypen die je kunt kiezen bij het Wedden op Voetbal. Scoor jij straks de winnende weddenschap bij Galatasaray – PSV?

Zet in voor woensdag 28 juli 20:00 uur, want dan begint het duel en vervallen de pre-odds. Voor live gokken kan je tijdens deze Champions League voorronde ook terecht bij Wedden op Sport.nl. Ben jij één van de winnaars bij Galatasaray – PSV Eindhoven?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.