Wedden op halve finales Champions League 2020 - 2021

Dinsdag en woensdag wordt er weer gevoetbald in de Champions League 2020 – 2021. Na de heenwedstrijden van vorige week is het nu tijd voor de returns: Chelsea – Real Madrid en Manchester City – Paris Saint Germain. Welke ploegen staan er na deze halve eindstrijd op 29 mei in het Atatürk Stadion van Istanbul in de finale van de UEFA Champions League? Drop je weddenschap via Wedden op Sport

Historie Champions League 2020 – 2021

De Champions League 2020 – 2021 begon al op 20 oktober met een flink aantal teams die uit mochten komen in de groepsfase. In de winterstop viel de helft van deelnemers al af. Inmiddels zijn er nog vier clubs over die kans maken op de titel. Titelverdediger Bayern München is er niet meer bij, dus er komt sowieso een andere winnaar dan vorig seizoen.

Welke club gaat de titel pakken? Dinsdag 4 mei en woensdag 5 mei wordt in ieder geval beslist wie de finalisten van dit seizoen worden. Op dit moment maken Manchester City en Chelsea de meeste kans om zich te plaatsen voor die eindstrijd. City won in Parijs met 1-2 en Chelsea wist in de uitwedstrijd bij Real Madrid te scoren in een duel dat in 1-1 eindigde.

Favorieten

De online bookmakers zien we dat de Engelse clubs favoriet zijn voor het bereiken van de eindstrijd van de UEFA Champions League 2020 – 2021. Manchester City natuurlijk dankzij de 1-2 overwinning in Parijs en Chelsea vanwege het belangrijke uitdoelpunt dat ze wisten te scoren in Madrid. Die 1-1 is aanleiding om Real als underdog neer te zetten.

Het houdt ook in dat er flink veel geld valt te verdienen als Paris Saint Germain en/of Real Madrid wint. Een zege van beide ploegen overstijgt ruimschoots het drievoudige van je inleg.

Odds Champions League 2020 – 2021

Bij de TOTO zien we dat je bij een winnende weddenschap op Paris St. Germain: x4,45 keer je inleg scoort. Een gelijkspel in deze return zorgt ook voor een bijna even hoge winstbonus. Gemiddeld komt dat in het 1×2 spelsysteem neer op: x4,25 het ingelegde geldbedrag. Bij een correcte voorspelling op winst voor Manchester City wordt er gemiddeld x1,70 keer het ingelegde speelbedrag uitgekeerd door de bookmakers.

De online wedkantoren strooien ook met top quoteringen bij Chelsea – Real Madrid. Omdat de Engelsen een voorgift hebben door de uitgoal in Madrid, wordt een overwinning van de bezoekers het hoogste aangeslagen. In het 1×2 spelsysteem levert een zege van de Koninklijke uit Madrid je x3,30 keer het ingevulde speelbedrag op.

Bij een gelijkspel is de pre-odd bonus ook zeer hoog: x3,20. Een overwinning van Chelsea op Stamford Bridge levert ook nog altijd gemakkelijk het dubbele van je inleg op: gemiddeld bedraagt de winstuitkering dan x2,15 keer het speelbedrag dat je hebt ingelegd via je bankrekening of e-wallet.

Wedden op Voetbal

Speel jij mee met Wedden op Sport door te Wedden op Voetbal in de Champions League 2020 – 2021? Scoor dan nu je online weddeals via onze bookmakerspagina. Aanmelden en meespelen is in een handomdraai geregeld. Heb je al een account? Dan hoef je alleen de wedstrijd maar te selecteren waarop je wilt spelen en wij tonen je direct de beste odds!

De Champions League wedstrijden beginnen allebei om 21:00 uur. Manchester City – Paris Saint Germain is om dinsdag 4 mei, terwijl Chelsea – Real Madrid op woensdag 5 mei gepland staat. Drop je voorspelling en maak kans op mooi geldbonussen!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.