Bundesliga-duels zeer in trek bij bookmakers

Er is afgelopen weekend wereldwijd ontzettend veel belangstelling geweest voor de Duitse Bundesliga die als eerste in Europa de competitie herpakte. Dit weekend zal het niet veel anders zijn. De bookmakers zetten de quoteringen op scherp voor de wedstrijd van koploper Bayern München tegen Eintracht Frankfurt, Borussia Dortmund tegen VfL Wolfsburg, niet te vergeten de Berlijnse stadsderby Hertha BSC tegen Union Berlin en alle overige topduels. Wedden op Sport zet dit Hemelvaartsweekend de Duitse wedstrijden extra in het zonnetje.

Historie

De Duitse Bundesliga werd halverwege maart stilgelegd op laste van de Duitse overheid, die alle sportwedstrijden verbood in verband met de corona-uitbraak in Europa. De voetbalcompetitie was op dat moment 25 speelronden ver en moest nog negen keer worden afgewerkt om het seizoen te vervolledigen.

Inmiddels is er alweer een volledige speelronde klaar en maken de clubs zich op voor de 27e speelronden van de Bundesliga seizoen 2019 – 2020. En de bookies hebben hun favorieten voor de komende duels alweer uitgekozen. Weet jij al op wie je gaat spelen?

Favorieten

Er wordt via Wedden op Sport veel gespeeld op Bayern München en Borussia Dortmund. Dat is niet zo gek, want beide ploegen halen de een na de andere overwinning binnen. De nummers één en twee van de ranglijst spelen dit weekeinde beide tegen topclubs in de Duitse competitie. Bayern München trapt in de eigen Allianz Arena af tegen Eintracht Frankfurt, waar spits Bas Dost de goals moet maken maar, die met haar dertiende plek bijzonder laag geklasseerd staat. Uiteraard is FC Hollywood de favoriet van dit duel.

Borussia Dortmund strijdt tegen een nog sterkere tegenstander. Zaterdag reist Dortmund af naar de nummer zes VfL Wolfsburg, met Oranje international Wout Weghorst in de gelederen, in de Volkswagen Arena. Beide ploegen zijn al geruime tijd ongeslagen en zullen er alles aan doen om dat ook dit weekend nog vol te houden. Daarbij komt voor Weghorst en zijn team nog eens bij dat de zesde plek bewaard moet worden om volgend seizoen in Europa uit te mogen komen. Dortmund wil op zijn beurt koploper Bayern München niet uit het oog verliezen. De nummer twee van de Bundesliga heeft 54 punten en dat zijn er maar vier minder dan het sterrenteam uit München.

Bij 1. FSV Mainz 05 vinden we heel wat Nederlandse inbreng, maar onze landgenoten Jean-Paul Patrick Boëtius, Jerry St. Juste (beiden oud-Feyenoorders en Jeffrey Bruma (oud-PSV’er) staan er met hun team niet goed voor. Vanaf de vijftiende plek (net boven de degradatiezone) krijgt Mainz dit weekend RB Leipzig op bezoek. De ploeg uit Leipzig doet het dit seizoen verrassend goed en dat wordt dus een zware wedstrijd voor onze landgenoten bij Mainz.

Davy Klaassen heeft met zijn ploeg Werner Bremen nog iets minder geluk. De ploeg staat zeventiende en is veroordeeld tot degradatie. Om dat te voorkomen moet er zaterdag gewonnen worden van FC Freiburg die het met de zevende plek niet verkeerd doet.

Odds

Het Hemelvaartsweekend is pas compleet als je een Bundesliga wedstrijd juist voorspeld hebt. Bij Koning TOTO wordt de juiste voorspelling zeer goed beloond. Voor de wedstrijd van Bayern München tegen Eintracht Frankfurt staan er al bizar hoge odds gereed. Winst van Frankfurt staat op x13,25 keer de inleg. Een gelijkspel op x7.45 en winst van Bayern staat genoteerd op x1.15.

De quoteringen voor Wolfsburg – Dortmund zijn zo mogelijk nog interessanter. Winst van de thuisploeg levert x4,30 keer je inleg op. Een zege van Dortmund is nog altijd goed voor x1,17 keer het ingelegde speelbedrag en de uitkering bij een gelijkspel bedraagt bij TOTO.nl in het 1×2 spelsysteem momenteel x3,85 keer het aantal ingelegde euro’s. De uitkering kan bij een juiste voorspelling dus flink oplopen en dat maakt Wedden op Voetbal extra leuk!

Wedden op Voetbal

Wil jij ook meespelen? Ga dan naar onze bookmakerspagina, kies je favoriet, check de actuele odd en zet in! Zo wordt het volgen van de buitenlandse competities nog leuker en mis je de Eredivisie net een beetje minder dan normaal. Zoek die wedstrijdspanning op, laat zien dat jij een echte voetbalkenner bent en win via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.