Bookmakers smijten met hoge odds bij UK Open darts

De hoge odds vliegen om je oren bij de UK Open 2020. Van vrijdag 6 maart tot en met zondag 8 maart gaan de heren darters strijden om de hoofdprijs, de hoogste uitgooi en een 9-darter. De bookmakers hebben hun knopen geteld en voelen aan hun water dat er mooie uitslagen te noteren vallen bij dit Engelse toptoernooi. 

Historie

Het Ladbrokes UK Open is een dartstoernooi dat georganiseerd wordt door de Professional Darts Corporation (PDC). Het wordt het achttiende jaar van het toernooi waarin spelers strijden in een enkel eliminatietoernooi om tot kampioen te worden gekroond. Het toernooi wordt voor de zevende keer gehouden in het Butlin’s Resort in Minehead, Engeland en heeft de bijnaam “de FA Cup of darts”

In tegenstelling tot andere toernooien worden de toppers hier wel tegen elkaar geloot vanaf de eerste ronden omdat er geen geplaatste spelers zijn bij dit toernooi. Nathan Aspinall werd de titelverdediger na het verslaan van Rob Cross 11-5 in de finale van 2019.

Favorieten

Het toernooi begint met een zeer groot deelnemersveld en in de eerste drie ronden wordt er op maar liefst acht borden gespeeld. Maar de favorieten bij de bookmakers komen toch gewoon uit de Top-32 van de order or merit. Onze langgenoot Michael van Gerwen is daar al sinds mensenheugenis de nummer één. De Schot Peter Wright is een goede nummer twee, Gerwyn Price (Wales) is derde. Op dit drietal wordt het meest gespeeld over de mogelijke winnaar van deze UK Open.

Naast deze mannen worden ook de finalisten van vorig jaar veel genoemd bij de bookies: Titelverdediger Aspinall en verliezend finalist Cross. Michael Smith en Gary Anderson gaan als nummer vijf en zes van de wereld dit toernooi in en behoren zeker tot de outsiders. Jeffrey de Zwaan (21e), Germaine Wattimena (23e) en Danny Noppert (27e) zijn de andere drie Nederlanders in de Top-32 van de wereldranglijst.

Odds

MVG speelt donderdagavond tijdens de Premier League of Darts tegen Michael Smith. De bookmakers keren x1,50 keer je inleg uit als de Nederlandse Michael wint. Pakt Smith onze Vlijmse vlammenwerper in? Dan wordt je inleg x3,60 zoveel waard.

Van Gerwen komt tijdens de UK Open pas later in actie, dus daar zijn nog geen odds voor bekend. Sterker nog: zijn tegenstander is nog niet bekend. Wél weten we dat Fallon Sherrock in de eerste ronde al moet spelen. Zij komt in actie tegen Kyle McKinstry. Sherrock is volgens de bookies niet de favoriet in deze eerste ronde partij van de Ladbrokes UK Open: x2,15 als zij wint. Als McKinstry wint is de odd x1,63.

Een andere eerste ronde partij is die tussen Luke Humphries en Kyle Anderson. De odds voor een zege van Humphries (35e van de wereld) staat gemiddeld op 1,90. Een zege van Anderson is bijna evenveel waard: x2,10. De actuele odds voor de topmatches met Van Gerwen, Aspinall, Cross en Wright komen gedurende de komende week op deze site, dus hou Wedden op Sport goed in te gaten om de hoogste odds te scoren tijdens deze UK Open!

Wedden op Darten

Darten volgen wordt nog leuker als je zelf meespeelt en als je vooraf hebt gegokt op de winnaar van een dartspartij. Voorspel de winnaar of ga je voor het aantal gewonnen sets per speler, het driedarts gemiddelde of zet geld op het aantal 180-ers tijdens de UK Open. Alles is mogelijk! Dat maakt het spelen op Darten extra leuk, spannend en zinvol, want de kansen om geld te verdienen liggen een stuk hoger dan bij weddenschappen op andere sporten! Pak deze kans en speel mee met de Ladbrokes UK Open 2020 via Wedden op Darten en begin de maand maart met een leuke bonus.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.